Ecommerce & Shopping ads

81% de consumatori efectuează cercetări online înainte de a face o achiziție online.


Asigurați-vă că produsele dvs. sunt vizibile în căutările lor.

93.5% dintre utilizatorii de internet la nivel mondial au achiziționat produse online.


Anunțurile pentru cumpărături îi pot determina să cumpere produsele dvs. data viitoare.

De ce ar trebui să folosiți shopping ads în mixul dvs. de marketing?

aim
Shopping ads sunt o alegere excelentă de publicitate pentru companiile de ecommerce online pentru a-ți prezenta produsele în fața publicului potrivit și a genera clienți potențiali.

Shopping ads-urile de pe pagina cu rezultate depășesc atât rezultatele organice, cât și anunțurile afișate în search ads. Și cea mai bună parte este că au un impact vizual substanțial asupra celor care caută.

Folosind reclamele e-commerce shopping ads , vei maximiza vizibilitatea produsului plasându-l pe locul premium în rezultatele căutării, ajungând cu un pas înaintea concurenților și generând mai multe vânzări.

Combinăm informații specifice despre clienți cu datele companiei dvs., cum ar fi nivelurile stocurilor și intervalele promoționale, și le transformăm într-o strategie bazată pe performanță, care crește relevanța anunțurilor dvs. și duce la mai multe vânzări.

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciului nostru de Shopping Ads:

 • Audit post-implementare 
 • Structura personalizată a campaniei
 • Feed de produse / Optimizare catalog de produse
 • Google/Microsoft Merchant Center
 • Configurare și management
 • Segmentarea audienței
 • Cercetarea cuvintelor cheie negative
 • Plasarea reclamelor
 • Direcționare și licitare
 • Testare și optimizare
 • Tracking & Reporting

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Ne aplicăm procesele și listele de verificare câștigătoare pentru fiecare proiect în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Vedeți ce vă poate oferi serviciul nostru de Shopping Ads:

google ad services
Obțineți mai multă vizibilitate.

Spre deosebire de anunțurile afișate în Search Ads, anunțurile pentru Shopping Ads oferă mai multă vizibilitate, împingând restul anunțurilor și rezultatelor organice mai în jos pe pagină. Și pentru că aceste reclame conțin o imagine și specificații tehnice, formatul lor vizual atrage cele mai relevante clicuri.


Imagini peste texte.

În timp ce reclamele obișnuite descriu produsele în cuvinte, anunțurile pentru cumpărături arată produsele reale. Prin urmare, utilizatorii pot deveni interesați de anunțul dvs. în doar câteva secunde dacă acesta corespunde căutării lor.Reclame bazate pe intenție.

Internetul este plin de reclame care întrerup videoclipurile și ferestrele pop-up care apar atunci când te aștepți mai puțin, chiar dacă nu ai intenționat să cumperi nimic. Pe de altă parte, anunțurile pentru Shopping Ads sunt bazate pe intenție, ceea ce înseamnă că apar numai atunci când cineva caută produse și soluții.Îmbunătățește-ți prezența online.

Dacă difuzați atât shopping ads cât și search ads, veți avea potențialul de a obține o expunere dublă față de cumpărători cu un singur cuvânt cheie.Clienti potentiali calificati.

Anunțurile pentru Shopping Ads sunt o modalitate excelentă de a ajunge la persoanele care caută în mod activ produse precum cel oferit de dvs. De asemenea, puteți oferi utilizatorilor informațiile de care au nevoie pentru a efectua o achiziție chiar în anunțul dvs. de cumpărături, ajutând clienții potențiali să se apropie de o decizie de cumpărare înainte de a ajunge pe site-ul dvs. web.Acces la date valoroase.

Cumpărăturile facilitează, de asemenea, obținerea de informații exacte despre performanța anunțurilor dvs. De exemplu, puteți obține detalii despre câte clicuri primiți pentru anumite produse și, de asemenea, puteți compara campaniile dvs. cu cele ale concurenților dvs.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

DOMO


Advanced Google Adwords – dynamic search ads for Domo

NATURAL PRODUCTS


O mică modificare a site-ului a crescut rata de conversie cu 133%

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

Shopping Ads sunt taxate cu cost-pe-clic, ceea ce înseamnă că veți fi taxat numai atunci când un utilizator face clic pe anunțul dvs., la fel ca în anunțurile afișate în search ads. Deoarece Shopping Ads nu are un buget minim, puteți alege un CPC între $1 sau $100.000, în funcție de obiectivele dvs.

Există trei tipuri de anunțuri în feed pentru Google Shopping:
• Shopping ads pentru produse: acestea conțin o imagine a unui singur produs și informații de bază despre acesta.
• Prezentare Shopping ads: acesta este un set de produse similare într-un singur anunț.
• Anunțuri pentru inventar local: aceste anunțuri afișează produsele dvs. numai pentru utilizatorii locali.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați. Vom începe o campanie plătită numai după ce ați verificat-o și aprobat-o și am configurat KPI-urile și codurile de urmărire a conversiilor.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm. Așadar, la fiecare șase luni, creăm un plan strategic pentru a optimiza bugetul campaniei și conversiile pe toate canalele dvs. de trafic plătit.

Odată ce înțelegem tipul de anunțuri de care aveți nevoie și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, strategiile și bugetul pe care să le aprobați.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. Configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța poate fi un parteneriat pe termen mai lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și vă place să faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poți angaja pentru cel puțin 3 luni, astfel sa putem face optimizările necesare și să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre de comerț electronic și cumpărături, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

Oamenii caută în mod constant tipurile de produse pe care le promovați.

Nu-i lăsați să rateze anunțurile dvs. Shopping Ads!

 


Deși te bazezi doar pe anunțurile afișate în search ads, produsele concurenților tăi se află în fruntea rezultatelor căutării.


 


Ce te oprește să fii lângă ei?

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing