RECLAME BING

CPC-ul mediu pe Bing poate fi cu până la 70% mai mic decât Google.


Cui nu-i plac mai mulți clienți potențiali și vânzări la un preț mai mic?

Bing Ads vă oferă acces la 63 de milioane de utilizatori pe care nu îi puteți găsi prin principalul său concurent.


Pierdeți clienți chiar acum dacă nu vă difuzați anunțurile aici.

De ce aveți nevoie de serviciul nostru de publicitate Bing

aim

Există un motor de căutare uriaș pe care îl cunoaștem cu toții fără a fi nevoie să-l denumim. Cu toate acestea, realitatea este că doar 86.6% dintre toți utilizatorii își fac căutările online acolo.

Dacă nu vă puteți afișa anunțurile tuturor utilizatorilor împreună, de ce vă limitați eforturile de publicitate la un singur motor de căutare?
Microsoft Bing are o bază de utilizatori pe care nu trebuie să o treceți cu vederea.

Cu serviciul nostru de Bing Ads, pe lângă motorul de căutare Bing, anunțurile dvs. vor fi afișate și pe Yahoo și pe alți parteneri Microsoft Network. Toate acestea primesc aproape 400 de milioane de căutări pe zi combinate.

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciului nostru Bing Ads:

 • Analiza industriei și a concurenței
 • Structura și configurarea anunțurilor
 • Cercetarea cuvintelor cheie
 • Crearea textului publicitar
 • Urmărirea conversiilor
 • Urmărirea apelurilor
 • Optimizarea sumelor licitate și a bugetului
 • Monitoring & A/B testing
 • Managementul costurilor PPC
 • Întreținere continuă
 • Rapoarte lunare detaliate
bing ads

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” la peste 480 de proiecte PPC de care ne-am ocupat.

Ne aplicăm procesele și listele de verificare câștigătoare pentru fiecare proiect Bing Ads în toate etapele sale: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

De ce ar trebui să vă gândiți să faceți publicitate pe Bing?

google ad services
Afișați anunțuri prin mai multe rețele.

Publicitate pe Bing înseamnă publicitate pe toți partenerii Microsoft Network. Puteți profita de piața mai puțin competitivă pe Bing și puteți afișa reclamele pe Yahoo, AOL, Cortana, Siri, Spotlight și multe altele.CPC mai mic.

Dacă aveți un buget restrâns, va fi mai avantajos să faceți publicitate pe Bing. Suma CPC de aici este mult mai ieftină decât competitorul său gigant, ceea ce înseamnă că puteți obține mai multe clicuri, trafic mai mare și conversii crescute fără a cheltui o avere.Căutare mai bună de imagini și videoclipuri.

Căutarea de imagini pe Bing oferă imagini de calitate superioară pe pagina de rezultate și are o funcție excelentă de filtrare. În plus, utilizatorii pot căuta diverse formate de imagine (înalt, lat, mare). Mai mult, Bing are o interfață mai bună pentru rezultatele căutării pentru publicul său care caută videoclipuri, oferind o grilă mare de videoclipuri prin redare directă, fără a le redirecționa.Mai puțină concurență.

Acesta este destul de evident. Oamenii vor ajunge la majoritatea concurenților tăi prin Google. Acest lucru face din Bing un loc cu mai puțină concurență pentru afacerea dvs. și prețuri mai mici pentru cuvintele cheie dorite.Opțiuni diverse de campanie.

Bing Ads permite unei companii să seteze diferite fusuri orare pentru diferite campanii, facilitând programarea anunțurilor. Mai mult decât atât, spre deosebire de principalul său concurent, Bing vă permite să vă editați campaniile mai ușor la nivel de grup de anunțuri, reducând timpul de gestionare implicat în construirea unei campanii de la zero.Direcționare demografică.

Bing vă permite să controlați datele demografice ale publicului țintă pentru rețeaua de căutare atât la nivel de grup de anunțuri, cât și la nivel de campanie. De asemenea, puteți gestiona și modifica sumele licitate în funcție de factorii demografici de sex și vârstă.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

Credem într-un parteneriat de succes

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

Lăsând deoparte CPC-ul mai scăzut al anunțurilor Bing, aveți și o interacțiune mai mare față de site-uri și pagini de destinație post-clic decât Google Ads. În plus, deoarece concurența este mai scăzută pe Bing, este mai ușor să obțineți traficul de care aveți nevoie la un cost redus, rezultând un ROI mai bun.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dar, desigur, dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați. Vom începe o campanie numai după ce ați verificat și aprobat-o și am configurat KPI-urile și codurile de urmărire a conversiilor.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm. Așadar, la fiecare șase luni, creăm un plan strategic pentru a optimiza bugetul campaniei și conversiile pe toate canalele dvs. de trafic plătit.

Odată ce înțelegem tipul de campanie de care aveți nevoie și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, procesele și bugetul pe care să le decideți.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. De exemplu, configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța poate fi un parteneriat pe termen mai lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și vă place să faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poți angaja pentru cel puțin 3 luni, astfel sa putem face optimizările necesare și să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre Bing Ads, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

Bing Ads vă poate aduce rezultate impresionante dacă folosiți campaniile potrivite.


Permiteți-ne să vă ajutăm să obțineți succes pe Bing, motorul de căutare cu potențial ridicat, dar neexploatat.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing