Valorile noastre

DE CE LUCRĂM CU NOI?

Facem ceea ce este necesar pentru a ne ajuta clientii

Cel de astăzi a fost inclus în programul Google Partners încă din primul an de lansare. Avem o echipă de specialiști super pregătiți cu certificări Google, gestionăm anual bugete de peste 1.500.000 de euro în Google Ads.

Aducem valoare

Experienta in gestionarea campaniilor internationale, cu continut localizat, in peste 10 tari. Din 2012 gestionăm campanii internaționale lunare, promovând produse și servicii în țări precum Australia, SUA, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Croația, Slovenia, Slovacia, Grecia sau Polonia.

Evoluăm în fiecare zi

Suntem singura agenție PPC din România cu 16 ani de experiență în Marketing Online. Lucrăm cu clienți din cele mai variate industrii, de la multinaționale la start-up-uri, cu un portofoliu de peste 700 de campanii și peste 260 de proiecte de consultanță.

 

Lucrăm îndeaproape cu colegii traducători, precum și cu corectori, pentru a asigura cea mai bună calitate a livrabilului final, fie că este vorba despre pagina de destinație și conținut, fie bannere sau cuvinte cheie.

Suntem adaptabili și flexibili

Clienții ne aleg pentru că economisim timp și pentru că, datorită performanței suplimentare aduse de Today's, costurile de management sunt aproape 0. Datorită experienței și agendei de optimizare perfecționate în ani de experiență, vă putem aduce o eficiență cu până la 80% mai mare. . cu excepția cazului în care gestionați campania cheie pe plan intern.

Suntem transparenti

Fiecare afacere are propriile particularități. La începutul colaborării, alocam cel puțin o săptămână pentru a vă înțelege mai bine afacerea, obiectivele și pentru a vă face cele mai bune propuneri de campanie.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing