CONȚINUT CREATIV


61% of consumers said they are influenced by actionable, custom content.


Suntem aici să-l scriem pentru tine.

content creation

86% dintre organizațiile extrem de eficiente au pe cineva responsabil de strategia de conținut.

 

Ai brief-ul; avem cuvintele.

Cum vă poate ajuta un serviciu de creare de conținut

aim
Conținutul este numele jocului în crearea de conștientizare și generarea de clienți potențiali de calitate pentru aproape fiecare afacere din fiecare industrie. 

Indiferent cât de frumos este site-ul tău web sau cât de bune sunt produsele tale, nimeni nu va sări în canalul tău de vânzări dacă nu îi atrageți cu cuvintele potrivite.

Nu numai că are puterea de a-ți atrage publicul către site-ul web al companiei tale, dar este și sculptorul principal al identității mărcii tale. 

Prin urmare, dacă nu ai conținut, nu ai voce.

Dar, așa cum vocile au tonuri diferite, la fel și conținutul. 

Putem crea conținut adaptat nevoilor dumneavoastră.

Explorați portofoliul nostru de abilități de creare de conținut și vedeți cum vă putem ajuta afacerea:

 • Copy site 
 • Postări pe blog 
 • Conținut de social media 
 • Corectare și editare
 • Reînnoirea conținutului vechi 
 • Scrisori de intentie 
 • Conținut SEO  
 • Pagini de destinație 
 • Pagina despre noi  
 • Scriere creativa  
 • Descrierea produsului și serviciului 
 • Ghostwriting 
 • Postare invitat
content creation

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Ne aplicăm procesele și listele de verificare câștigătoare pentru fiecare proiect de creare de conținut în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Prin serviciul nostru de creare de conținut, vă veți bucura de următoarele beneficii: 

google ad services
Creșteți-vă traficul organic.

Conținutul de calitate va atrage automat cititorii. Dacă site-ul dvs. oferă conținut relevant care se potrivește nevoilor utilizatorului, cuvintele dvs. vor fi ca un magnet pentru trafic organic.
Fii original.

Conținutul tău este ceea ce te face autentic printre restul concurenților. Fie că este informativ, persuasiv, formal sau prietenos, conținutul contribuie semnificativ la identitatea mărcii tale.
Creșteți gradul de cunoaștere a mărcii.

În timp ce publicitatea plătită este o modalitate excelentă de a familiariza consumatorii cu produsele și serviciile dvs., conținutul este, de asemenea, o armă puternică care nu trebuie neglijată. Dacă este calitativ, oamenii își vor aminti.
Comunicați-vă intențiile în mod corect.

Nu puteți folosi aceeași abordare pentru o pagină de vânzări pe care o utilizați pentru postările de pe blog. Prin urmare, conținutul trebuie creat corespunzător în funcție de modul în care îl vei folosi și doar un specialist va ști să facă acest lucru.

Conținut regulat înseamnă trafic regulat.

Oamenii nu revin la un site web decât dacă au un motiv întemeiat să facă acest lucru. Prin urmare, dacă conținutul tău este publicat în mod regulat, utilizatorii se vor întoarce constant pe site-ul tău web pentru a citi cele mai recente articole.
Îmbunătățește-ți SEO.

Google și alte motoare de căutare apreciază calitatea și conținutul relevant. Aceasta înseamnă că copia dvs. vă va aduce un clasament mai ridicat pe paginile de căutare.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

Conținutul poate fi creat intern. Cu toate acestea, o astfel de abordare nu promite rezultatele de calitate pe care creatorii de conținut specializați le-ar putea oferi. Nimeni altcineva nu îți cunoaște afacerea mai bine decât tine, dar externalizarea creării de conținut către noi îți va aduce mai multe beneficii pe termen lung.

Alegând să lucrați cu noi, oferiți informații despre produsul sau serviciile dvs., în timp ce aveți mai mult timp să vă concentrați pe strategie, marketing și performanță.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dar, desigur, dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în crearea de conținut în aceeași zi.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri în conținut pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care pot apărea. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. Apoi, în fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm.

Odată ce înțelegem tipul de conținut de care aveți nevoie și obiectivele dvs. specifice, atunci vom crea un plan strategic cu termenele, strategiile și bugetul pe care să le aprobați.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și faceți schimbări în proiecte pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poți angaja pentru cel puțin 3 luni, astfel sa putem face optimizările necesare și să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre de creare de conținut, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

Comunicați, educați, convingețiAsta ar trebui să facă conținutul tău.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing