PUBLICITATE INSTAGRAM


130 de milioane de utilizatori Instagram accesează reclamele de cumpărături în fiecare lună.


Una dintre acestea i-ar putea conduce direct la afacerea dvs.

50% de utilizatori devin interesați de o marcă după ce văd anunțul pe Instagram.

Da, uneori, jumătățile pot fi complet satisfăcătoare. 

De ce aveți nevoie de Instagram Advertising?

aim

Instagram este mai mult decât o simplă platformă socială orientată spre imagine. Este locul în care oamenii împărtășesc experiențe și se inspiră din poveștile influențelor și mărcilor lor preferate din întreaga lume.

Cei care nu includ Instagram ca parte a strategiei lor de marketing pierd o șansă semnificativă de a construi încredere și legături cu publicul lor.

În mâinile potrivite, Instagram este o armă puternică care poate ridica o afacere la culmile succesului. Dar cum ar trebui să o folosești pentru beneficii maxime?

În calitate de agenție de publicitate Instagram, rămânem la curent cu cele mai recente actualizări din industrie, modificări ale algoritmilor și cele mai bune practici pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciului nostru de publicitate Instagram:

 • Configurarea reclamelor 
 • Direcționare precisă
 • Crearea de segmente de public personalizate
 • Crearea de conținut
 • Cercetarea concurenților
 • Testarea campaniei
 • Strategia si executia campaniei
 • Perspectivele utilizatorilor
 • Optimizarea profilului
 • Management continuu al campaniei
 • Raportare lunară transparentă

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Ne aplicăm procesele și listele de verificare câștigătoare pentru fiecare proiect de publicitate Instagram în toate etapele sale: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Cauți motive pentru a face publicitate pe Instagram? Iată care sunt beneficiile pe care serviciul nostru de publicitate Instagram le poate aduce afacerii dvs.: 

google ad services
Ajungeți la un public vast.

Instagram are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar. Platforma colectează informații despre utilizatori din hashtag-urile, aprecierile și distribuirile lor, ceea ce vă poate ajuta să vă faceți anunțurile mai eficiente.
Branding și conștientizare.

Instagram este platforma de socializare în care oamenii distribuie și descoperă noi produse și servicii în fiecare zi. Rata de implicare a utilizatorilor cu un brand este de 10 ori mai mare pe Instagram decât pe Facebook, ceea ce îl face un loc excelent pentru publicitate.
Construiți relații.

Puteți crea conținut, inspira și intra în legătură cu cei care vă urmăresc. Instagram sprijină companiile să crească și să atragă atenția prin conținutul vizual utilizat în campaniile sale de publicitate.
Spune-ți povestea.

2.500 de milioane de utilizatori urmăresc Instagram Stories în fiecare zi.
Mai mult de jumătate dintre ei spun că devin mai interesați de un produs sau serviciu după ce l-au văzut în Stories. Deci, nu există nicio îndoială că reclamele Instagram Story sunt o modalitate excelentă de a atrage oamenii în canalul dvs. de vânzări.
Putere mare de cumpărare.

O treime dintre utilizatorii activi de Instagram au folosit platforma pentru a face o achiziție. Drept urmare, piața Instagram este în creștere și devine din ce în ce mai apreciată de utilizatori, câștigând teren în favoarea altor platforme sau site-uri de comerț electronic.
Îmbunătățiți-vă celelalte eforturi de marketing.

Puteți lua toate informațiile și datele pe care le adunați din Instagram Advertising și le puteți folosi pentru a vă stimula toate celelalte eforturi de marketing. De exemplu, promovarea încrucișată a altor canale va facilita extinderea acoperirii și va încuraja urmăritorii existenți să vă urmărească marca pe alte platforme.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

Credem într-un parteneriat de succes

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

Costul mediu pe clic pentru reclamele de pe Instagram este între $0,72 și $1,18. Prin urmare, Instagram este considerată una dintre cele mai ieftine platforme din punct de vedere al costurilor de publicitate.

Reclamele Instagram nu au un cost fix. În schimb, poate varia în funcție de ziua săptămânii în care alegeți să efectuați campania, de locația publicului, de vârsta sau de dispozitivul vizat.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați. Vom începe o campanie plătită numai după ce ați verificat-o și ați aprobat-o și am configurat KPI-urile și codurile de urmărire a conversiilor.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm. Așadar, la fiecare șase luni, creăm un plan strategic pentru a optimiza bugetul campaniei și conversiile pe toate canalele dvs. de trafic plătit.

Odată ce înțelegem tipul de strategie pentru care aveți nevoie de ajutor și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, strategiile și bugetul pe care să le aprobați.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. Configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța poate fi un parteneriat pe termen mai lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poti angaja pentru cel putin 3 luni ca sa putem face optimizarea si sa aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre Instagram Ads, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

74% de oameni folosesc rețelele sociale atunci când iau o decizie de cumpărare. Faceți decizia lor mai ușoară cu o prezență stelară pe Instagram.


Puteți începe astăzi

4 milioane de companii folosesc lunar anunțuri Instagram Stories. 


 


Ei înțeleg că orice afacere mare are nevoie de o prezență insta-friendly.


Ești gata să o construiești pe a ta?  

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing