GOOGLE ADS

Golted ticket

Google Ads ar putea fi biletul tău de aur către o afacere de succes.

 

Trebuie doar să găsiți modalitatea potrivită de a vă implementa campaniile.

Din fericire, știm exact cum să obținem cele mai bune dintre ele.

Cum mă poate ajuta serviciul dvs. Google Ads?

aim

Indiferent de industria dvs., Google Ads este o platformă excelentă pentru a stimula succesul în afaceri.

Dar problema cu care se confruntă majoritatea companiilor este să înțeleagă cum să facă acest canal de publicitate să funcționeze pentru nevoile lor.

Suntem aici pentru a face lumină asupra tuturor lucrurilor despre Google Advertising în ceea ce privește clicurile, afișările, cercetarea cuvintelor cheie, desfășurarea traficului și multe altele.

 Știm exact ce butoane să apăsăm pentru un impact maxim cu Google Ads și am creat un serviciu Google Ads bazat pe venituri pentru a face asta.

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciului nostru Google Ads:

 • Setarea bugetului campaniei
 • Analiza reclamelor concurentei
 • Stabilirea audienței relevante
 • Configurare integrată a campaniei
 • Respectarea funnel-ului de vânzări
 • Designing your Ad Copy & Visuals
 • Remarketing
 • Managementul și monitorizarea costurilor PPC
 • Urmărirea ratei de conversie
 • Audit campanie în curs
 • Rapoarte lunare complete
google ads

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Ne aplicăm procesele și listele de verificare câștigătoare pentru fiecare proiect Google Ads în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Iată cum va arăta afacerea dvs. după ce utilizați serviciile noastre de Google Ads:

google ad services

Mai mulți clienți potențiali și vizitatori de înaltă calitate pentru site-ul dvs.Veți putea găsi și rafina publicul țintă, astfel încât să reduceți costurile bugetului publicitar pentru audiența greșită.


Vă veți bucura de rentabilitatea investiției după campaniile dvs.Google Ads gestionat corespunzător va oferi o rentabilitate puternică a investiției, ajutându-vă să creșteți clienții potențiali și vânzările companiei dvs.


Rate de conversie mai bune.Vor exista șanse mai mici de abandonare a coșului de cumpărături, câmpuri goale de înscriere la newsletter sau alte încercări de conversie nereușite.


Control total al costurilor.Nu va mai trebui să vă temeți că veți genera costuri mai mari decât bugetul dvs. fix.


Veți ști exact ce a mers prost cu campaniile dvs. anterioare.Campaniile dvs. de succes vă vor ajuta să înțelegeți ce a mers prost în trecut, astfel încât nu va trebui să repetați aceleași greșeli.


Conștientizarea mărcii dvs. va fi semnificativ mai mare.Clienții nu vă vor mai găsi pe Google întâmplător. Ei vor ști exact pe cine caută și ce vor de la tine.


Veți fi informat în permanență despre performanța campaniilor dvs.Aceasta înseamnă că veți ști întotdeauna cine a dat clic pe anunțul dvs., câți clienți potențiali sunt generați și ce cuvinte cheie au adus cel mai mult trafic. Folosind aceste date, vă puteți ajusta campaniile până când obțineți rezultate optime.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

TEAMSHARE


Furnizorul de platforme de comerț electronic a obținut rezultatul dorit prin Google Ads

TRAVEL MEDICAL


Cum a ajutat Google Ads Travel Medical să convertească clienții indeciși

FRK SERVICE


Cum am crescut conversiile cu 338% datorită DKI în Google Ads pentru un service auto

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

Contul dvs. Google Ads poate fi oprit după cum doriți. Rețineți că închiderea contului va bloca automat toate campaniile dvs. difuzate în decurs de 24 de ore.

Costul-pe-clic (CPC) mediu este de la $1 la $5 pentru Rețeaua de căutare Google și mai mic de $1 pentru Rețeaua de display Google.

Google Ads și SEO sunt două practici diferite. Prin urmare, Google Ads este mai rapid decât SEO, deoarece vă permite să creați campanii și să începeți să obțineți imediat trafic vizat. Mai mult, veți avea nevoie de mult mai mult timp pentru a obține trafic și clienți potențiali cu SEO, în special pentru site-urile web noi.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați. Vom începe o campanie plătită numai după ce ați verificat-o și aprobat-o și am configurat KPI-urile și codurile de urmărire a conversiilor.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm. Așadar, la fiecare șase luni, creăm un plan strategic pentru a optimiza bugetul campaniei și conversiile pe toate canalele dvs. de trafic plătit.

După ce înțelegem tipul de servicii Google Ads de care aveți nevoie și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, strategiile și bugetul pe care să le aprobați.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. Configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța poate fi un parteneriat pe termen lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poți angaja pentru cel puțin 3 luni, astfel sa putem face optimizările necesare și să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre Google Ads, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?


 

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing