AUDIT GOOGLE ADS


42.3% of those who run Google Ads have no clue whether or not their campaigns are working properly.


Auditurile ar trebui să fie o rutină, nu ceva întâmplător.

Există o linie foarte subțire între o campanie de succes și o risipă de bani.


Pe care doar un audit grozav îl poate sublinia. 

Cum vă poate ajuta un audit Google Ads

aim

Auditurile Google Ads sunt necesare pentru ca contul și campaniile să se desfășoare fără probleme în anii următori.

Un audit Google Ads amănunțit vă ajută să vă optimizați contul Google Ads pentru a genera mai multe venituri și profit cu mai puțini bani și mult mai puțin timp.

Serviciul nostru de audit Google Ads analizează 60 de aspecte diferite ale campaniei dvs. din două perspective.

Primul - cum vede utilizatorul mediu campania dvs. În această parte, analizăm modul în care sunt afișate anunțurile, poziția lor, textele, pagina de destinație și multe altele.

Următorul - tot ce se întâmplă în campania dvs. Aici investigăm bugetele, organizarea, setările și direcționarea, împreună cu altele.

Prin auditul nostru, vom verifica dacă cuvintele cheie sunt potrivite pentru metodele de potrivire acceptate de Google, dacă codul de conversie este implementat și măsoară corect conversiile în campanii, dacă există cuvinte cheie negative în formatul corect și multe, multe altele.

Auditul nostru are un cost rezonabil, se realizează în timp util (în maximum 5 zile de la comandă) și analizează campaniile active, paginile de destinație și diverși alți factori care influențează performanța reclamelor Google.

În cele mai multe cazuri, reușim să identificăm oportunități care pot crește eficacitatea campaniei cu 155/120% sau chiar mai mult.

Acestea sunt punctele cheie ale auditului nostru Google Ads:

 • Structura și setările campaniei 
 • Structura grupului de anunțuri 
 • Texte publicitare 
 • Programarea anunțurilor 
 • Extensii la anunțuri 
 • Valori pentru pagina de destinație 
 • Probleme cu viteza site-ului
 • Analiza concurenței 
 • Strategia de licitații și buget 
 • Direcționare în funcție de locație 
 • Direcționare în funcție de criterii demografice 
 • Direcționare prin cuvinte cheie 
 • QA cuvinte cheie negative
 • Extinderea cuvintelor cheie 
 • Urmărirea conversiilor

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

 

Ne aplicăm procesele și listele de verificare avansate pentru fiecare audit Google Ads. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Vedeți ce vă poate oferi serviciul nostru de audit Google Ads:

google ad services

Îmbunătățiți calitatea anunțurilor dvs.Un audit vă va evidenția anunțurile cu cele mai bune performanțe, astfel încât să puteți îmbunătăți rezultatele slabe. Mai mult, auditul vă va arăta ce a mers prost cu reclamele slabe și de ce aveți nevoie în mod special pentru a le optimiza.


Află unde pierzi bani.Chiar dacă Google Ads pare relativ ușor de configurat, s-ar putea să fii surprins de pierderile de bani din cauza campaniilor cu performanță slabă.Indiferent dacă acest lucru se datorează unei selecții inadecvate de cuvinte cheie, pagini de destinație slabe sau utilizării unei sume licitate greșite, doar un audit Google Ads vă poate ajuta să aflați unde pierdeți bani.


Îmbunătățiți-vă scorul de calitate.După un audit, vei ști cu exactitate factorii care îți afectează scorul de calitate și unde ar trebui să faci îmbunătățiri. Un scor de calitate bun înseamnă că anunțul și pagina dvs. de destinație vor fi mai relevante și mai valoroase pentru cineva care caută cuvântul dvs. cheie.


Ajustați-vă structura contului.O structură bună vă va permite să controlați când și unde ar trebui să apară anunțurile dvs. și cum să le declanșați. Acest audit vă va oferi o înțelegere clară a fiecărei componente a contului dvs. Google Ads.


Evaluați performanța cuvintelor cheie.Cuvintele cheie sunt elementul de bază a modului în care este declanșat anunțul. Alegerea cuvintelor greșite va face anunțul dvs. ineficient, indiferent de toate celelalte eforturi pe care le depuneți în strategia dvs. Google Ads. Un audit vă va examina utilizarea cuvintelor cheie și vă va oferi sugestii pentru a le optimiza în mod corespunzător.


Înțelegeți mai bine pagina dvs. de destinație.Paginile de destinație ineficiente sunt motivul pentru multe reclame Google Ads. Asta pentru că o pagină de destinație are un impact considerabil asupra experienței utilizatorului. Un audit Google Ads vă va arăta ce pagini de destinație nu se potrivesc cu intenția utilizatorului și vă va oferi sugestii pentru a remedia problemele.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

În medie, vă vom putea livra Auditul Google Ads în maximum 5 zile de când ați plasat comanda și ați furnizat detaliile necesare.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați.

Odată ce înțelegem tipul de strategie pentru care aveți nevoie de ajutor și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, strategiile și bugetul pe care să le aprobați.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și vă place să faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau 4) nu te poti angaja cel putin 3 luni, astfel să putem face optimizări si să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre Google Ads, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

Sunteți gata să vă examinați performanța Google Ads?

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing