Cum să-ți dublezi pacienții folosind marketing automation

OBȚINE EBOOK GRATUITToday's

How to Double Patients to Your Clinic Using Marketing Automation

GET FREE EBOOKToday's

How to Double Patients to Your Clinic Using Marketing Automation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer sagittis dui eu massa mattis, nec lobortis sapien venenatis.

GET FREE EBOOKToday's

Ce vei învăța cu această carte electronică

Cum vă poate ajuta marketing automation să identificați grupuri sau anumiți clienți și pacienți

Custom ImageCustom Image

Ce este marketing automation?

Marketing automation este o colecție de strategii de comunicare care sunt activate de tehnologie pentru a permite cuiva să se conecteze cu indivizii în moduri personalizate folosind comportamente predeterminate în mod eficient.

Custom ImageCustom Image

De ce clinica dumneavoastră are nevoie de marketing automation?

Prin crearea de newslettere automate, e-mailuri și alte metode de comunicare, vă puteți menține clienții la curent cu fiecare pas pe care îl faceți.

Custom ImageCustom Image

Cum să dublezi numărul de pacienți

Marketing automation vă permite să vă măriți numărul de întâlniri fără bătăi de cap. Puteți seta toate informațiile necesare unui anumit set de persoane odată pentru totdeauna, iar automatizarea le preia de acolo.

5 motive pentru a alege acest ghid

Custom ImageCustom Image

Aflați cum să creșteți raporturile între întâlniri și vizite

Trebuie să-ți perfecționezi jocul în ceea ce privește transformarea cererilor în întâlniri și apoi a transforma programările în vizite. Puteți face asta pur și simplu oferind valoare acestor oameni.

Custom ImageCustom Image

Cum să trimiteți automat note și sugestii post-diagnosticare

Cu marketing automation, puteți trimite rețetele pacientului dvs., data următoarelor întâlniri și multe altele să le fie trimise automat. Canalele sau mass-media populare includ e-mail, mesaj text sau un portal pentru pacient.

Custom ImageCustom Image

Cum să îmbunătățiți serviciul pentru clienți

Prin crearea de newslettere automate, e-mailuri și alte metode de comunicare, vă puteți menține clienții la curent cu fiecare pas pe care îl faceți pentru a-i asigura că se ridică pe picioare mai devreme decât credeau.

Custom ImageCustom Image

Cum să educ pacienții cu privire la următorii pași

Cu marketing automation, puteți pregăti clienții pentru următoarea lor întâlnire, programând remindere pentru ei și, de asemenea, puteți trimite sfaturi despre cum să le îmbunătățiți sănătatea.

Custom ImageCustom Image

Cum să păstrați pacienții prin automatizarea reminderelor pentru evenimente recurente

Întotdeauna vor exista evenimente recurente - fie că sunt lunare, trimestriale sau anuale - și trebuie să găsiți o modalitate de a le ține pasul dacă vă doriți să dublați numărul pacienților dvs.

Când permiteți profesioniștilor să se ocupe de marketingul dvs.

vă puteți concentra pe ceea ce faci cel mai bine – tratarea pacientilor dvs.

OBȚINE EBOOK GRATUIT

Ce vei găsi in interior

Unul dintre modurile pozitive în care tehnologia a ajutat pentru multe ocupații este ușurința de a lucra.

Custom ImageCustom Image

Ce este marketing automation?

În termeni simpli, marketing automation este o colecție de strategii de comunicare care sunt activate de tehnologie pentru a permite cuiva să se conecteze cu persoane în moduri personalizate folosind comportamente predeterminate în mod eficient.

Custom ImageCustom Image

De ce clinica ta are nevoie de marketing automation

Tacticile tradiționale de marketing folosite adesea de companii nu mai sunt eficiente în reducerea numărului tot mai mare de vizite repetate și menținerea unei afaceri ca profesionist din domeniul sănătății este din ce în ce mai complexă.

Custom ImageCustom Image

Cum să dublezi numărul de pacienți

Marketing automation vă permite să vă măriți numărul de întâlniri pentru a vizita fără bătăi de cap. Puteți furniza toate informațiile necesare pentru un anumit set de persoane o singură dată, iar automatizarea le preia de acolo.

Custom ImageCustom Image

Marketing automation în domeniul sănătății

Ceea ce este evident este că marketing automation depășește introducerea de noi pacienți sau identificarea poziției acestora. De asemenea, include obținerea informațiilor potrivite clienților existenți la momentul potrivit.

Custom ImageCustom Image

Studii de caz de marketing automation

Citiți studii de caz de marketing automation perspicace ale clienților din ziua de azi și descoperiți cum utilizatorii profită la maximum de inițiativele lor de marketing de creștere.

Ce spun clienții despre noi

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.

Cine suntem noi

Schimbăm viața unei afaceri!

Ti-ar placea sa lucrezi cu o agentie specializata in marketing online, cu reputatie dovedita in furnizarea de rezultate vizibile?

Avem o experiență de 16 ani, timp în care am lucrat atât pe piața internă, cât și pe cea internațională în peste 480 de proiecte și am câștigat statutul de agenție Google Premier Partner, clasată în top 5 din România. În plus, suntem prima agenție locală certificată Convert.com, un instrument folosit în optimizarea ratei de conversie.

Suntem o echipa specializata in generarea de trafic platit din campanii de marketing online, implementarea canalelor de conversie si optimizarea ratei de conversie.

Descarcă ghidul acum

Citiți studii de caz de marketing automation ale clienților noștri

    Nume:*

    Email:*

    Telefon: