Politica de Confidențialitate

Notă informativă

pentru a detalia modul în care procesăm și vă protejăm datele personale

Politica noastră privind utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Această notă de informare se transmite prin intermediul site-ului nostru web și, la cerere, prin poștă sau e-mail, folosind adresa de cerere de corespondență: e-mail: [email protected], în scris, la adresa: Sos Colentina 24, bl 10, ap. 56, sector 2, Bucuresti.
Compania noastră exprimă bucuria vizitei dumneavoastră pe site-ul nostru și interesul pentru produsele noastre. Multumesc pentru incredere!

 

În acest sens, tratăm cu seriozitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și dorim să vă simțiți în siguranță atunci când vizitați site-ul nostru web. Securitatea datelor dumneavoastră personale, oricare ar fi acestea (nume, adresă, număr de telefon sau adresă de e-mail), este o preocupare importantă pentru noi.

De aceea, luăm în considerare securitatea datelor dumneavoastră personale în toate procesele noastre de afaceri.

 

Activitățile on-line se desfășoară în conformitate cu legile privind protecția datelor și securitatea. În continuare, veți afla ce informații colectăm și cum le tratăm.

 

Ai grija! Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri de pe Internet care pot fi sau nu acoperite de declarațiile privind protecția datelor și aceasta este responsabilitatea proprietarilor acelor site-uri. Vă rugăm să verificați pentru accesul la un site extern Politica și Declarațiile proprietarilor acestuia cu privire la protecția datelor cu caracter personal, care este responsabilitatea proprietarului site-ului.

 

Acest Politica de procesare se aplică datelor personale ale vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru care pot fi accesate pe site-ul nostru.

 

Pentru orice situație care nu corespunde acestei politici de prelucrare și protecție a datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă nu vă încadrați în niciuna dintre categoriile enumerate mai sus, vă rugăm să contactați [email protected] și vă vom pune la dispoziție o informație stabilită conform prevederilor situatia in care te afli.

Date personale – responsabil

 

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu prevederile legale, respectiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a datelor cu caracter personal circulatia acestor date, precum si legislatia romana in vigoare.

 

Respectarea prevederilor de mai sus privind protecția datelor este controlată de următoarele persoane și organisme, interne sau externe, care pot fi contactate de orice utilizator al site-ului nostru:

 

 • Delegatul intern pentru protecția datelor SC LINKS Group SRL: Domnul Marius Lazarescu, telefon: 0720 101 087, e-mail: [email protected]
 • Autoritatea Română de Supraveghere: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, de contactat la 28-30 Gd. Bd. Gheorghe Magheru, Sector 1, cod poștal 010336, București sau www.dataprotection.ro.

Ce informații colectăm despre tine

 

Colectăm și procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi (de exemplu, informațiile pe care le furnizați prin completarea formularelor de pe site-urile noastre sau contactându-ne prin telefon, e-mail sau în orice alt mod).

 

Există informații pe care le furnizați atunci când vă înscrieți pentru a utiliza site-ul atunci când vă abonați la serviciile noastre atunci când participați la forumuri de discuții sau la alte activități de comunicare socială de pe site-ul nostru prin completarea unui formular pe site sau, altfel, înscrierea la concursuri, promoții sau studii organizate de noi și atunci când faceți cumpărături pe site-ul nostru sau când raportați o problemă legată de site-ul nostru.

 

Informațiile pe care le furnizați pot include numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, descrierea personală și fotografia, vârsta, data nașterii și sexul, precum și alte informații, după caz. Apelurile pe care le efectuati prin intermediul site-ului, pot fi, de asemenea, inregistrate.

Nu vom colecta sau prelucra date personale sensibile legate de dvs. (de exemplu, informații despre origine rasială sau etnică, opinii politice, confesiuni religioase sau convingeri filozofice, sănătate, viață sexuală sau orientare sexuală), cu excepția cazului în care suntem obligați să faceți deci prin lege și/sau dacă ne-ați dat consimțământul dumneavoastră explicit separat.

 

Dacă ne furnizați în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date personale sensibile) prin interacțiunea dumneavoastră cu site-ul nostru sau contactându-ne prin telefon, e-mail sau în orice alt mod de la, vom șterge aceste date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu luăm în considerare acea prelucrare este necesară într-un scop legitim, cu excepția cazului în care ați făcut publice aceste date (de exemplu, într-un mesaj de forum care sunt vizibile public), caz în care vom șterge aceste date de pe site-ul nostru la cererea dumneavoastră scrisă sau numai dacă legea o impune sau dacă nu vrem să-l păstrăm.

 

Avertizare! Nu colectăm date personale prin intermediul site-ului nostru web fără să vă anunțăm. Sunteți singurul care decide dacă doriți sau nu să ne faceți cunoscute aceste informații la înregistrarea pe site, plasarea unei comenzi sau sondaj.

 

Vă puteți retrage Acordul de utilizare din orice motiv personal și din orice motiv printr-o notificare trimisă la [email protected] sau puteți trimite o scrisoare către persoana responsabilă cu protecția datelor cu caracter personal a Links Group SRL la: București, sector 2, str. . Sos. Colentina, nr. 24, bl. 10, ap. 56, România.

 

Notă: Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea vreunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

 

Utilizarea datelor personale

 

De fiecare dată când vizitați site-ul nostru, colectăm automat următoarele date:

 • Date tehnice: Aceasta poate include adresa de protocol de Internet (IP) utilizată pentru a vă conecta dispozitivul la Internet, informațiile de conectare, tipul de browser și versiunea și extensiile acestuia, tipul de dispozitiv și marca dispozitivului mobil, aceste date pot fi colectate și procesate în numele nostru prin cookie-uri terță parte și puteți găsi mai multe informații despre acesta la www.todays-sem.ro/ro/politica-cookies.
 • Date despre vizita dvs.: poate include localizatori uniforme de resurse (URL), secvența de clicuri către, prin și de pe site-ul nostru (inclusiv data și ora) (inclusiv materiale publicate publicate, categorii de materiale încărcate, timpi de răspuns în pagină, erori de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini). , timpul petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări în astfel de aplicații, numărul mediu de materiale vizualizate pe site-ul nostru, informații despre interacțiunea dvs. cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile mouse-ului și trecerile), metodele utilizate pentru a naviga pe pagina, datele despre comportamentul dumneavoastră și orice număr de telefon pe care îl folosiți pentru a ne suna sau orice adresă de e-mail folosită pentru a ne contacta.

 

Dacă obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal la cerere, iar acestea vor fi incluse automat în această Politică de confidențialitate.

 

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră; dacă trebuie să respectăm o obligație legală; atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime și/sau pentru interesele dumneavoastră (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității rețelei), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează asupra acestor interese.

 

Prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru o varietate de motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi ne asigurăm că conținutul este prezentat în cel mai eficient mod pentru dumneavoastră și computerul dumneavoastră; pentru a îmbunătăți site-ul nostru, inclusiv funcționalitatea acestuia; pentru administrarea acestuia; pentru operațiuni interne, inclusiv în scopuri de analiză a datelor, testare, cercetare, statistică; pentru publicitate și marketing, astfel încât să putem oferi conținut personalizat care ar putea fi de interes mai mare pentru dvs.

 

Dacă solicităm date cu caracter personal pentru a ne conforma obligațiilor legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Aceasta înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea gestiona relațiile contractuale sau ne vom conforma obligațiilor noastre față de dvs.

 

În toate celelalte cazuri, furnizarea datelor cu caracter personal este opțională și nu aveți nicio obligație să le furnizați.

Cum și cui dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal

 

NU vindem datele dumneavoastră cu caracter personal către terți.

În cadrul companiei, un număr limitat de membri ai personalului, precum cei din departamentele de administrare, vânzări sau IT, au acces la datele dumneavoastră personale. Acești membri ai personalului sunt supuși obligațiilor de confidențialitate cu privire la datele personale.

 

Sunt luate măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal.

Membrii personalului companiei au dreptul de a gestiona datele personale numai în legătură cu responsabilitățile lor de serviciu, iar prelucrarea oricăror date personale de transport este evidențiată într-o evidență a unei astfel de prelucrări.

 

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale și/sau agențiilor de aplicare a legii, dacă este cerut de legea aplicabilă sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv condițiile de utilizare, sau pentru protecția intereselor noastre legitime (inclusiv interesele legitime ale terților) numai în conformitate cu legile aplicabile.

 

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi, de asemenea, dezvăluite unor terți, inclusiv:

 • furnizori de servicii care oferă suport administrativ, profesional și tehnic companiei pentru suport IT, securitate și resurse comerciale; si anume firma de contabilitate, serviciul de curierat sau alte firme care ne ajuta din punct de vedere tehnic sau logistic.
 • parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanți pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu dumneavoastră;
 • agenții de publicitate și rețelele de publicitate care solicită informațiile dvs. pentru a selecta și difuza reclame relevante pentru dvs. Nu dezvăluim informații de identificare agenților de publicitate, dar vom oferi informații agregate despre utilizatorii noștri. De asemenea, putem folosi informații agregate pentru a ajuta agenții de publicitate să atingă tipul de public pe care îl vizează. Putem folosi informațiile personale pe care le-am colectat de la dumneavoastră pentru a respecta dorințele agenților de publicitate prin afișarea mesajelor lor publicitare doar publicului țintă;
 • analiza motoarelor de căutare și motoarele de căutare care ne ajută să îmbunătățim și să optimizăm site-ul nostru.

Stocarea datelor dumneavoastră personale și transferul în străinătate

Datele dumneavoastră personale pe care le colectăm sunt stocate în Uniunea Europeană (“UE”) și în Spațiul Economic European (“SEE”). Cu toate acestea, informațiile colectate de terți prin intermediul cookie-urilor (de exemplu, prin Google) vor servi, în general, traficul de la un centru de date din afara UE/SEE. Aceasta înseamnă că astfel de informații, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate în SEE și pot fi transferate în afara SEE. Pentru mai multe informații, consultați Politica de cookie-uri.

 

În plus, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate și stocate într-o locație din afara UE și SEE de către acești terți. Atunci când datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transferate din propria țară în altă țară, legile și regulile care vă protejează datele personale din țara în care sunt transferate informațiile dumneavoastră pot diferi (sau pot oferi mai puțină protecție) decât cele din țara în care vă aflați.

 

Intenționăm, ca regulă generală, să nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara SEE decât dacă există garanții adecvate.

 

Pentru a afla mai multe despre transferuri și măsurile de protecție adecvate pe care le-am stabilit înainte de aceste transferuri, ne puteți contacta folosind datele de comunicare de mai sus.

DREPTURILE TALE

 

Ne puteți cere să:

 • confirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi,
 • furnizați o copie a informațiilor dumneavoastră personale și/sau corectați-o.
 • folosind dreptul dumneavoastră de a ne cere să vă ștergem informațiile personale.
 • Opriți prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrării de marketing direct sau anumite decizii de procesare automată (inclusiv crearea de profil).
 • retrageți-vă consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
 • Restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe pe care le doriți sau solicitați transferul acestor date în condițiile pe care le doriți.

 

Nu vom percepe taxe pentru a răspunde solicitării dvs.

Dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin datele de contact menționate mai sus.

Păstrarea datelor dumneavoastră personale

Reținem datele dumneavoastră cu caracter personal numai atâta timp cât este necesar, în conformitate cu Politica de prelucrare a datelor, pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară pentru îndeplinirea scopurilor enumerate în prezenta Notă de informare și/sau cerute de legea aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atâta timp cât trebuie să ne exercităm drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor terți).

 

Dacă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal cu consimțământul dumneavoastră, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada consimțământului dumneavoastră, cu excepția cazului în care îl retrageți sau limitați înainte de expirarea perioadei respective. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea acelor date cu caracter personal în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a procesa astfel de date cu caracter personal și/sau nevoii noastre de a procesa aceste date cu caracter personal în scopurile drepturilor noastre legitime (inclusiv drepturile legitime ale alți terți).

Securitatea datelor

 

Păstrăm datele dumneavoastră pe serverele noastre și pe serverele găzduite de terți (inclusiv servicii bazate pe cloud).

Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă proteja datele personale și pentru a preveni accesul neautorizat.

 

Toate tranzacțiile de plată vor fi criptate, dar sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de ex. parole) utilizate de dvs. pentru a accesa părți ale site-ului nostru.

 

Transmiterea datelor prin Internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor dvs. transmise pe site-ul nostru; orice transmisie este pe propriul risc. Numai după ce primim datele dvs. vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

Confidențialitatea minorilor

 

Nu colectăm cu bună știință date de identificare cu caracter personal pe site-ul nostru de la persoane sub 18 ani.

Dacă un părinte sau tutore este conștient de faptul că minorii aflati sub supravegherea lor directă sau nu ne-au furnizat datele lor personale, trebuie să ne informeze imediat.

 

Dacă constatăm că o persoană cu vârsta sub 18 ani a furnizat date personale, vom distruge aceste informații de pe serverele noastre imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către noi a datelor personale ale minorului.

Cookie-uri și widget-uri de comunicare socială

 

Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru a ne deosebi de alți utilizatori ai site-ului nostru. Pentru informații detaliate despre cookie-urile pe care le folosim, cât timp le folosim și scopurile pentru care le folosim, consultați noastre Politica de cookie-uri.

Link-uri către alte site-uri

 

Site-ul nostru poate oferi link-uri către site-uri pe care nu le controlăm. Odată ce faceți clic pe un link terță parte, veți fi direcționat către acel site. Pentru fiecare vizită, trebuie să revizuiți politicile lor de confidențialitate.

 

Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii.

Nu controlăm și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate și notificările sau practicile site-urilor web sau serviciilor terțelor părți.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați dreptul, vă puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la [email protected] sau puteți trimite o scrisoare persoanei responsabile cu protectia datelor Links Group SRL la Mun Bucuresti, sector 2, str. Sos. Colentina, nr. 24, bl. 10, ap. 56, România.

Vă rugăm să nu dezvăluiți date personale sensibile (de exemplu informații despre origine rasială sau etnică, opinii politice, credințe religioase sau de altă natură, sănătate sau apartenență la un sindicat), cod numeric personal, numere de card de asigurări sociale de sănătate sau informații de cazier judiciar atunci când avem contact prin site-ul nostru.

Ultima actualizare: 25 mai 2018.

 

Vom actualiza această politică atunci când apar date noi sau legislația va solicita acest lucru. Vă vom anunța cu privire la orice modificare fie prin postarea noii versiuni pe site-ul nostru, fie, dacă ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și ați acceptat să vă contactați, vă vom anunța folosind datele de contact furnizate.
Vă rugăm să consultați periodic această notificare informativă pentru orice modificări pe care le puteți avea.