PUBLICITATE TIKTOK


Descopera puterea captivanta a TikTok si maximizeaza impactul afacerii tale!


Servicii complete de promovare TikTok pentru a atrage audiente masive si a-ti amplifica brandul online.

O audienta tanara si dinamica, receptiva la continutul creativ si autentic abia asteapta sa afle ce ai de oferit.

Daca strategia ta de promovare pe TikTok este bine conceputa, continutul tau este captivant si ofera valoare, ai cele mai bune sanse sa obtii o rata de conversie profitabila.

De ce ai nevoie de TikTok Advertising?

aim

Prin creativitate si segmentare precisa, TikTok Advertising te ajuta sa iti construiesti brandul si sa obtii rezultate tangibile in cresterea afacerii tale.

TikTok Advertising este o optiune puternica pentru afaceri datorita impactului sau masiv si a capacitatatii de a ajunge la o audienta tanara si engaged. Exista mai multe motive solide pentru care ai nevoie de TikTok Advertising:

TikTok are peste un miliard de utilizatori activi lunar la nivel global si se bucura de popularitate in randul tinerilor. Daca vrei sa ajungi la aceasta audienta dinamica si sa te conectezi cu potentiali clienti, TikTok Advertising iti ofera acces la o baza de utilizatori vasta si pregatita pentru content relevant.

Pe TikTok, continutul devine viral rapid, generand milioane de vizualizari si interactiuni. Prin TikTok Advertising, poti beneficia de acest potential viral, promovandu-ti brandul, produsele sau serviciile in mod captivant si atragator.

TikTok este o platforma care incurajeaza exprimarea creativa si storytelling-ul. Prin intermediul TikTok Advertising, poti crea continut unic si captivant, care sa isi pastreze autenticitatea si sa atraga atentia utilizatorilor. Ai ocazia de a-ti prezenta brandul intr-un mod inovator si de a spune povestea ta intr-un format adaptat platformei.

Ce iti oferim prin serviciul de TikTok Advertising

 • Experienta si cunostinte specializate
 • Strategie de promovare
 • Configurarea reclamelor
 • Crearea de segmente de public personalizate
 • Crearea de continut
 • Cercetarea concurentilor
 • Testarea campaniei
 • Monitorizare si analiza constanta a performantei

Am invatat ca succesul nu este intamplator si am aplicat, de asemenea, filosofia „imbunatatirii continue” peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Ne aplicam procesele si listele de verificare castigatoare pentru fiecare proiect de publicitate TikTok in toate etapele sale: setare, lansare, optimizare si raportare. Astfel, minimizam erorile umane si eficientizam timpul si bugetul cheltuit, astfel incat, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

De ce ai nevoie de reclame pe TikTok?

Iata doar cateva beneficii pe care TikTok Advertising le poate aduce afacerii tale:

google ad services

Mai multa vizibilitate: Cu ajutorul TikTok, poti accesa o audienta tanara si conectata la trendurile actuale, care isi petrece mult timp pe platforma. Promovarea ta pe TikTok iti ofera posibilitatea de a creste vizibilitatea brandului tau si de a te face remarcat in fata potentialilor clienti.
Exploatarea potentialului viral: TikTok este renumit pentru capacitatile sale de generare rapida a continutului viral. Prin intermediul serviciului nostru de promovare pe TikTok, poti exploata aceasta abilitate unica si sa-ti cresti rapid notorietatea si recunoasterea brandului tau in randul utilizatorilor.
Continut captivant si autentic: Echipa noastra de creatori si specialisti in TikTok poate crea continut captivant, autentic si adaptat perfect pentru platforma. Vei avea oportunitatea de a-ti prezenta brandul intr-un mod unic, care va atrage atentia utilizatorilor si le va captiva imaginatia.
Mai multe interactiuni cu brandul tau: TikTok este cunoscut pentru nivelul sau ridicat de interactiune si engagement din partea utilizatorilor. Prin intermediul promovarii pe TikTok, vei putea initia interactiuni autentice cu audienta ta, prin comentarii si distribuiri. Poti contrui o comunitate loiala de urmaritori, care va fi mai receptiva la continutul tau, si la serviciile sau produsele tale.
Testare si inovare continua: TikTok ofera un mediu excelent pentru testarea si lansarea noilor produse sau servicii. Cu ajutorul serviciului nostru de promovare pe TikTok, vei obtine feedback rapid si in timp real de la audienta, permitandu-ti sa iei decizii informate pentru dezvoltarea si imbunatatirea ofertei tale.
Crestere a vanzarilor si ROI optimizat: Promovarea eficienta pe TikTok poate duce la cresterea vanzarilor si a randamentului investitiei tale. Prin strategii de segmentare avansata si abordare creativa, iti vom ajuta afacerea sa atraga trafic calificat catre site-ul tau sau catre produsele tale, ceea ce va conduce la cresterea vanzarilor si a performantei financiare.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

Credem într-un parteneriat de succes

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

TikTok se remarca prin popularitatea sa rapida si nivelul ridicat de angajament al utilizatorilor sai. Promovarea pe TikTok iti ofera oportunitatea de a ajunge la o audienta cu putere de cumparare ridicata si de a-ti creste vizibilitatea intr-un mediu creativ si autentic.

TikTok Advertising iti ofera posibilitatea de a crea continut captivant si autentic, de a initia interactiuni cu audienta ta si de a testa si lansa noi produse sau servicii. Acestea contribuie la cresterea notorietatii brandului, angajamentului utilizatorilor si la generarea vanzarilor.

Echipa noastra are experienta in gestionarea campaniilor de TikTok Advertising si cunoaste caracteristicile si tendintele platformei. Oferim creare de continut captivant, segmentare precisa a audientei, monitorizare constanta a performantei si suport excelent pentru clienti.

TikTok Advertising ofera instrumente avansate de analiza si monitorizare a performantei campaniilor. Puteti masura metrici precum numarul de vizualizari, interactiunile, cresterea de urmaritori si ratele de conversie pentru a evalua eficacitatea si succesul campaniilor voastre pe TikTok.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm. Așadar, la fiecare șase luni, creăm un plan strategic pentru a optimiza bugetul campaniei și conversiile pe toate canalele dvs. de trafic plătit.

Odată ce înțelegem tipul de strategie pentru care aveți nevoie de ajutor și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, strategiile și bugetul pe care să le aprobați.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. Configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța poate fi un parteneriat pe termen mai lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poti angaja pentru cel putin 3 luni ca sa putem face optimizarea si sa aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre TikTok Ads, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

74% de oameni folosesc rețelele sociale atunci când iau o decizie de cumpărare. Faceți decizia lor mai ușoară cu o prezență stelară pe TikTok.

Puteți începe astăzi

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing