Studiu de caz: Cum a crescut Today’s Agency liderul firmei de avocatură din București cu 54% folosind Google Ads

7494

Conversii

Despre firma independentă de avocatură

Cabinetul de avocați cu experiență și independență al Bucureștiului oferă servicii juridice la cel mai înalt nivel de mai bine de zece ani. Are mai mulți avocați, oferind o gamă largă de servicii juridice.

Cerința: a construi o prezență online solidă

O firmă de avocatură de top din București a abordat Today’s Agency pentru a-i ajuta cu Google Ads și pentru a le construi o prezență online solidă.

Soluția noastră: mai multe campanii active Google Ads

Ne-am început abordarea prin a efectua o consultare amănunțită cu clienții noștri pentru a determina serviciile/produsele asupra cărora doreau să ne concentrăm. De asemenea, le-am cercetat piața în profunzime, dezvăluindu-le punctele forte și pe cele ale concurenței,  

 

Apoi am făcut o listă detaliată cu ceea ce doream să promovăm în campaniile noastre și am început să lucrăm la reclame. După finalizarea configurației creative, am transmis rezultatele clienților noștri pentru aprobarea acestora.

 

În prezent avem șapte campanii Google Ads care rulează, dar de-a lungul anilor de colaborare, am avut mai mult decât dublul acestui număr. Monitorizăm conturile clienților noștri săptămânal și căutăm continuu modalități de a ne îmbunătăți strategia și de a crește profiturile clienților noștri.

Apoi facem o listă detaliată cu ceea ce vrem să promovăm în campaniile noastre și începem să lucrăm la reclame. După ce finalizam configurarea creativă, o transmitem clienților noștri pentru aprobarea acestora.

Rezultate: Aproape 7.500 de clienți potențiali noi în 6 ani

Cea mai de succes abordare a noastră a fost o campanie de căutare Google care a adus 7.494 de clienți potențiali în 6 ani, cu o rată de conversie de 9.291 TP2T! Secretul succesului nostru este să ne punem în locul clienților noștri.

 

Încercăm să gândim ca un client, întrebându-ne ce căutări am face, ce cuvinte cheie am folosi și ce este important să vadă un client în reclame?

Provocarea: concurență acerbă și costuri mari de conversie

Problema cu acest cont a fost o concurența acerbă și costul conversiilor ridicat. De aceea, am venit cu mai multe idei, grupuri de anunțuri și campanii pentru a încerca să depășim această problemă.

Am reușit eforturile noastre și am atins o rată de conversie de peste 9% pentru anumite servicii.

Captură de ecran a campaniei

Captură de ecran a campaniei

Optimizarea continuă asigură rezultate consistente

Monitorizăm contul în mod regulat, ne optimizăm abordarea cu audituri săptămânale efectuate de specialiștii noștri PPC. Facem asta pentru că este o idee foarte bună să avem o altă pereche de ochi care să privească campaniile și să le privească cu o perspectivă nouă.

 

Știm că suntem buni în ceea ce facem, dar pur și simplu nu cunoaștem afacerile clienților noștri la fel de bine ca ei, așa că vorbim cu clienții noștri cât de des putem pentru a cere feedback cu privire la ceea ce spun clienții. Feedback-ul este o parte esențială a muncii noastre.

 

Trimitem actualizări săptămânale clientului, deci există multă colaborare. Le place să primească știri săptămânale despre contul lor Google, dar fiecare dintre clienții noștri este diferit, așa că încercăm întotdeauna să ne adaptăm pentru a răspunde nevoilor lor specifice. Aceasta este completată de rapoarte lunare, precum și de întâlniri programate.

Unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri și un exemplu de relație de lungă durată

Cabinetul de avocatură din București este unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri și suntem extrem de mândri că am obținut rezultate fantastice împreună. De-a lungul anilor, am crescut și am învățat împreună și suntem siguri că ne vom descurca atât de bine în viitor. 

Dacă aveți nevoie de rezultate semnificative, contactați-ne acum și aflați cum Today’s Agency vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing