E-mail și automatizare a pieței


 


 

Golted ticket

Companiile care folosesc automatizarea marketingului se confruntă cu o medie de 451% clienți potențiali mai calificați.


Mai multe piste, mai puțin efort.

76% de afaceri care implementează automatizarea marketingului generează rentabilitatea investiției în primul an.


Rezultate excelente pot fi obținute mai repede decât credeți.

Cum îmi poate ajuta automatizarea de marketing afacerea?

aim

Automatizarea marketingului se referă la a ajuta companiile să-și automatizeze procesele de marketing și implicare în vânzări pentru a genera mai mulți clienți potențiali, a le converti în vânzări și pentru a optimiza rentabilitatea investiției.

Prin intermediul serviciului nostru de amarketing automation, valorificăm puterea automatizării pentru a face automat sarcini precum trimiterea de newslettere sau e-mailuri regulate, programarea postărilor pe rețelele sociale, urmărirea interacțiunilor site-ului și direcționarea mesajului potrivit către publicul potrivit la momentul potrivit.

Prin urmare, prin implementarea soluțiilor noastre de automatizare de marketing personalizate pentru client, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la toate particularitățile și îndatoririle care compun rolul marketerului în afacerea dvs. Aceasta înseamnă că veți avea tot timpul să vă concentrați pe interacțiuni reale, bazate pe rentabilitatea investiției.

Treci peste mulți pași dintre marketing și vânzări, astfel încât să te poți concentra mai mult pe creșterea și dezvoltarea afacerii tale.

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciului nostru de automatizare de marketing:

 • Dezvoltarea personalității cumpărătorului
 • Configurare completă a software-ului de automatizare a marketingului
 • Calendar de conținut pentru postări de blog/e-shot-uri
 • Canale de vânzări adaptate persoanelor cumpărătorului
 • Colectarea de clienți potențiali pe site-ul web folosind formulare pop-up/formulare de intenție de ieșire/chestionare
 • Scor de plumb
 • Campanii de marketing prin e-mail
 • Conținutul blogului
 • E-mailuri dinamice și pagini de destinație
 • Liste dinamice/Segmentare
 • Optimizarea campaniei în curs
 • Raport lunar de vânzări și marketing trimis prin e-mail și conferință telefonică lunară>
 • Contact direct cu agentul care administrează contul
email marketing automation

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat și filozofia „îmbunătățirii continue” pentru peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Ne aplicăm procesele și listele de verificare câștigătoare pentru fiecare proiect de Marketing Automation în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

 

Principalele beneficii pe care serviciul nostru de automatizare de marketing le aduce afacerii dumneavoastră sunt:

google ad services

Reduceți costurile cu personalul.Utilizarea automatizării marketingului este ca și cum ai avea un angajat suplimentar să se ocupe de mai multe sarcini cu normă întreagă. Partea bună este că soluțiile de automatizare de marketing pot utiliza mai mulți angajați, în funcție de complexitatea activităților interne.


Eficienţă.Automatizarea marketingului face ca tot ceea ce este legat de marketingul intern să fie mult mai ușor. Folosirea acestuia va elibera timpul echipei tale pentru a lucra la sarcini strategice mai importante, planificare și brainstorming pentru campaniile și proiectele viitoare.


Raportare detaliată.Automatizarea marketingului vă poate oferi o imagine de ansamblu la nivel înalt asupra procesului dvs. general de marketing. Cu analize precise, veți vedea unde lucrurile merg prost și le veți remedia prompt.


Creșteți-vă veniturile.Prin automatizarea proceselor de marketing din afacerea dvs., veți observa, de asemenea, o îmbunătățire a valorii de viață a clientului. Când combinați acest lucru cu un management mai bun al clienților potențiali, activitatea dvs. de vânzări va produce probabil un ROI mai bun.


Economisiți timp.Pe lângă faptul că automatizarea de marketing se va ocupa de sarcini repetitive care le permit angajaților să rămână implicați și concentrați pe ceea ce fac ei cel mai bine, poate face față acestor sarcini simultan, economisindu-vă mult timp.


Te ține în fruntea minții.Abordările automate de marketing prin e-mail, cum ar fi campaniile de picurare sau buletinele informative, vor oferi în mod constant conținut educațional pentru a ajuta oamenii să ia decizii mai bune. Drept urmare, vor ține cont de produsele sau serviciile dvs., așa că atunci când sunt gata să cumpere, veți fi primul pe care îl vor alege.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

 

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

Afacerile de toate dimensiunile pot implementa automatizarea de marketing în strategia lor. Cu toate acestea, indiferent de dimensiune sau industrie, atâta timp cât doriți să faceți o mai bună nutrire a clienților potențiali, să oferiți o experiență mai bună pentru clienți și să vă optimizați echipele de vânzări și marketing, atunci serviciul nostru de automatizare a marketingului este o soluție pe care ar trebui să o luați în considerare.

Automatizarea marketingului înseamnă mult mai mult decât răspunsul automat la mesaje și programarea campaniilor de buletine informative. Poate automatiza diverse sarcini care includ atât comunicarea de marketing, cât și conținutul site-ului web și poate oferi rapoarte detaliate care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți strategia generală de marketing și să vă îmbunătățiți vânzările.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și vă place să faceți schimbări în strategie pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru tine,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poți angaja pentru cel puțin 3 luni, astfel sa putem face optimizările necesare și să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?


Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre de e-mail și automatizare de marketing, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

49% de companii folosesc acum Marketing Automation.


Vă puteți alătura lor astăzi.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing