Crearea paginii de destinație

 
 
 

Un landing page este puntea de legătură între mesajul tău și acțiunile clienților.

 

Are nevoie de o structură bine gândită și conținut convingător, altfel mesajul tău nu va declanșa nicio acțiune.

 

Oferă clienților tăi cele mai bune motive pentru a te alege

 

Cu un landing page ușor de navigat și intuitiv, vizitatorii paginii au posibilitatea de a identifica rapid acțiunea următoare: cea în care devin clienți.

 
 
 
 

Cum te ajuta un landing page

Spre deosebire de site-ul de prezentare, landing page are un singur rol cel de a genera constant clienți noi pentru afacerea ta și vânzări mai mari.

Este un instrument excelent pentru a converti vizitatorii în clienți potențiali și pentru a construi o relație între afacerea ta și potențialii clienți.

Dar ce se întâmplă când nu sunt respectate elementele esențiale și structura coerentă? Un landing page prea încărcat, cu mesaje confuze sau neconvingătoare, cu navigare dificilă, nu aduce rezultate. Deși modelul  tău de business poate fi unul foarte bun, instrumentele prin care alegi să iei legătura cu clienții sunt decisive în marketing online.
Un landing page cu un scop bine definit, cu text convingător, care este aliniat cu obiectivele tale de business, îți poate aduce rezultate rapide și creștere constantă.

Dacă îți dorești să adaugi acest instrument important în strategia ta de marketing online, ești pe drumul corect către acțiuni concrete, care îți vor crește semnificativ munărul de clienți și vânzările.

 

Ce îți oferim:

Când te bazezi pe susținerea unei echipe de specialiști, traseul de la plan la rezultate este mult mai simplu. 

 

 • Construim un landing page atrăgător, aliniat cu imaginea brandului tău
 • Adăugam conținut persuasiv, care crește interesul vizitatorilor pentru serviciile sau produsele tale
 • Monitorizăm conversiile și ajustăm detaliile esențiale pentru a le crește
 • Dezvoltăm și integrăm formulare simplu de completat pentru vizitatori
 • Construim o pagină Thank you cu un mesaj potrivit pentru audiența ta
 • Te ținem la curent cu rata conversiei și cu rezultatele obținute
 • Ne asigurăm ca landing page este afișat corect pe fiecare dispozitiv
 • Creăm o strategie A/B testing, pentru a găsi cele mai profitabile posibilități de afișare
 
 

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Aplicăm procesele și strategiile testate pentru fiecare proiect de creare landing page în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

 

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

 
 

Care sunt beneficiile pe care ți le poate aduce un landing page care convertește?

google ad services

Generează clienți potențiali și conversii. Crearea unui landing page este cea mai bună modalitate de a evidenția cele mai importante beneficii ale colaborării cu tine. Este un instrument excelent pentru a obține clienți potențiali aliniați cu ofetra ta de business și pentru a avea rate de conversie mai mari.


Promovează noile oferte. Un landing page va pune în lumină valoarea celor mai recente oferte. Pe lângă alte acțiuni de publicitate, crearea unui landing page pentru a promova noi produse sau servicii va aduce clienții mai aproape de oferta ta.


Fără distrageri. Paginile obișnuite ale site-ului sunt pline de conținut. În timp ce scopul lor este de a oferi utilizatorilor informații consistente, aceste pagini nu au suficientă putere de conversie. Un landing page este lipsit de distrageri ale atenției, oferind utilizatorilor ceea ce își doresc în timp ce finalizează procesul de înregistrare.


Obține acțiunea dorită de la vizitatori. Nu vrei ca site-ul tău să fie doar un loc prin care trec oamenii – scopul lui este nu numai de ai informa, ci și de a crește vânzările. Un landing page te ajută să colectezi informații specifice despre clienții potențiali.

Sprijină alte eforturi de marketing. Mulți antreprenori se întreabă de ce ar fi necesar un landing page dacă investesc deja în căutare plătită, SEM și SEO. Deși nu putem compara eficacitatea fiecăruia, putem spune cu certitudine că, folosite împreună, te vor aduce mai aproape de obiectivele tale de marketing și de vânzări.


 

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare și vezi ce rezultate concrete poți obține

 

AUTOKLASS PIPERA


Revigorarea pieței românești de mașini uzate prin generarea de lead-uri noi

 

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unui landing page dedicat

 

INDEPENDENT LAW FIRM


O creștere cu 54% a ratei de conversie prin Google Ads

Credem într-un parteneriat de succes
 
 
 

Cele mai recente recenzii despre noi.

 
Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
 
 
FAQ

Există un număr relativ mare de aplicații și programe create special pentru a vă ajuta să construiți o pagină de destinație care oferă o serie de șabloane. Cu toate acestea, nu vă vor oferi sfaturi profesionale în paginile dvs. de destinație, așa cum o poate face o agenție sau un specialist.

Aproximativ 75% de companii nu pot găsi pe cineva cu experiența pentru a-și optimiza copy-ul paginii de destinație. Folosirea unei aplicații sau a unui program pentru crearea paginilor de destinație nu vă va ajuta să găsiți conținutul de care are nevoie marca dvs., nu vă va arăta cum și unde să plasați formularele sau să creați un CTA relevant.

Există o diferență considerabilă între acestea. De exemplu, dacă afacerea dvs. era o carte, pagina de pornire ar fi fost coperta acesteia. În timp ce scopul unei pagini de pornire este în primul rând acela de a comunica identitatea companiei și de a oferi conținut „despre noi”, numai pagina de destinație are scopul final de a vă converti vizitatorii.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când construim pagini de destinație, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm.

Odată ce înțelegem tipul de pagini de destinație de care aveți nevoie și obiectivele dvs. specifice, vom crea un plan strategic cu termenele, pașii și bugetul pe care să le aprobați.
 

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și vă place să faceți schimbări în proiecte pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.

 

Dacă îți sunt utile serviciile noastre de creare Landing Page, vezi aici cu ce te mai putem ajuta

 
 

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI:

 
 • Suntem partener Google Premier, agenție certificată eTarget și Convert.com
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte
 • Avem o experiență diversificată în crearea și optimizarea landing pages
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a-ți oferi campanii eficiente.
 • Creăm campanii eficiente, care generează clienți potențiali

 • Ne asigurăm că vocea brandului tău este bine definită și aliniem comunicarea pentru o conexiune mai bună cu prospecții

 • Începem colaborarea familiarizându-ne cu modelul tău de business, pentru a crea soluții personalizate

 • Avem o echipă hands on, care poate acoperi fiecare detaliu esențial pentru creșterea afacerii tale prin landing page dedicat

 
 
Book
 

Construim landing page care aduc clienți și conversii.

 
 
 

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing