Evenimente la care am participat

Echipa Todays a participat la peste 50 dintre cele mai cunoscute conferințe europene și naționale, precum și la evenimente de afaceri pentru a fi la curent cu tendințele, noile tehnologii și pentru a face schimb de know-how cu profesioniștii online.

De asemenea, suntem mândri să facem parte din cei mai vechi membri ai BNI (Business Network Evenimente), cea mai mare organizație internațională dedicată rețelelor.

În cei peste 6 ani de calitate, am participat la peste 300 de întâlniri de afaceri dedicate în care am oferit și ni s-au oferit recomandări valoroase.

Printre evenimentele de afaceri online la care am participat, putem numi și SMX Advanced, Google Agency Day, Webit Conference, The European Summit, Lumea SEO PPC sau eTravel Conference.

Evenimente internaționale

Marketing Megahits Festival 2020 – 2021

Am fost invitați să prezentăm „Remarketing: cuțitul elvețian al reclamelor plătite” la Marketing Megahits Festival 2020 și 2021 alături de CEOs antreprenori, experți de nișă, profesioniști și influenți care au fost bucuroși să împărtășească cunoștințele și să ofere valoare.

Ziua agenției Google CEE 2017 @Praga

Am fost invitați la Google CEE Agency Day 2017 alături de cei mai buni afiliați Google Partners de top ai Google. Suntem mereu la curent cu cele mai recente tendințe și actualizări în marketing digital!

Ecommerce CEE Summit 2017 @Brno

Între 01 și 02 iunie 2017, am fost prezenți la Ecommerce CEE Summit de la Brno, unul dintre cele mai mari evenimente de comerț electronic din Europa, astfel încât să putem obține perspective și oportunități pe piața de comerț electronic și marketing online pentru jucătorii regionali și nu numai.

Google Partners Summit San Francisco 2016

Pentru al treilea an consecutiv, am fost invitați la San Francisco la conferința care a reunit cele mai performante agenții partenere Google Ads din lume. Suntem mândri să reprezentăm România alături de alte patru agenții locale și să aducem know-how internațional.

HeroConf Londra 2015

HeroConf Londra este cea mai importantă conferință PPP din Europa din 2015.

Săptămâna rețelelor de socializare Londra 2015

În Săptămâna 14-18 septembrie am participat Săptămâna rețelelor de socializare, o săptămână de conferințe, workshop-uri și paneluri la care au participat peste 700 de experți în rețelele sociale și vorbitori de la Facebook, Unruly, BuzzFeed, Instagram, Tumblr, Saatchi & Saatchi, Ogillvy și Procter&Gamble.

CEE Google Agency Day 2015 @ Praga

Tot în 2015, Agenția de astăzi a ajuns în top 5 agenții Google Partners și am participat la evenimentul organizat de Google la Praga. În timpul conferinței, am fost nominalizați drept una dintre agențiile cu cea mai rapidă creștere în primul an din Europa Centrală și de Est.

Google Partners All Stars Summit 2014, 2015 @Google Plex, Mountain View, California

Conferința Google Partners All Stars Summit din SUA a fost organizată pentru agențiile de top din lume, iar participarea a fost acordată de Google ca premiu doar primelor trei agenții din România care au atins un obiectiv de performanță stabilit de Google România.

CEE Google Agency Day 2014 la Budapesta

Nu am ratat evenimentul Google 2014 care a fost dedicat primelor 20 de agenții din Europa Centrală și de Est, organizat de data aceasta la Budapesta.

SMX Advanced London 2010, 2011, 2012, 2013

Search Marketing London este cel mai important eveniment din Europa care este dedicat marketingului pentru motoarele de căutare.

CEE Google Agency Day 2013 @ Varșovia

Conferința a fost dedicată primelor 20 de agenții din fiecare țară din Europa Centrală și de Est.

Webit Conference 2011 @ Sofia, 2012 @ Istanbul

Cea mai importantă conferință de marketing online din Europa Centrală și de Est.

Summit-ul european 2013 la Budapesta

Conferința europeană B2B pentru divertisment online.

Local internaționale

BNI ONE Bucuresti 2017

Marius Lazarescu a vorbit despre cresterea afacerilor digitale la intalnirea BNI ONE. Viitorul pare promițător!

Evenimentul de astăzi: „Google Power Up!” 2016

Pe 28 iunie 2016, Google Power Up! a avut loc evenimentul, unde specialiștii PPC din echipa Today’s au prezentat studii de caz, statistici despre limba română online și sfaturi practice pentru branding și creșterea vânzărilor prin campanii Google Ads și YouTube.

Evenimentul de astăzi: „Google for Lovebrands”

În iunie 2015, cu ajutorul partenerilor noștri de la Google România, am organizat un eveniment în care am discutat despre strategii de branding și performanță prin Google Ads.

Ziua Partenerului de astăzi 2015: „Colectie de vară pentru campanii PPC”

În iunie 2015, echipa Todays a organizat un eveniment dedicat clienților noștri în care am prezentat strategii și noi instrumente de marketing online prin care îți poți crește afacerea. Am avut și un invitat special: Julia Kar, specialist în branding în SUA, care a vorbit despre modalitățile inovatoare în care poți folosi YouTube pentru a-ți crește brandul

Lumea SEO PPC by SEMRo

Singurul eveniment lunar din România dedicat optimizării motoarelor de căutare și specialiștilor în marketing pay-per-click.

Google Engage pentru agenții

Conferințe, training-uri, workshop-uri și evenimente de networking organizate de Google pentru Top 10 agenții de marketing din România.

Zilele SEM 2013

Două zile de conferințe și workshop-uri organizate de SEO Monitor și 2 Parale pentru specialiștii SEM.

Conferința eTravel 2013

eTravel Conference este primul eveniment național de turism online. Evenimentul a fost organizat de Evensys reunește într-o singură zi două conferințe, trei sesiuni „fast-track” pentru specialiștii în turism online și o gală de premii a celor mai bune proiecte digitale pentru turism din România.

Summit-ul GPeC 2014

GPeC Summit sau Gala Premiului e-Commerce este un eveniment anual care reunește specialiști în comerț electronic și companii pentru a vorbi despre știri, bune practici și instrumente utile.
În 2014, Marius Lazărescu a fost speaker oficial la Summit-ul GPeC.

Conferința de cercetare de marketing 2014

Marketing Research Conference este un eveniment organizat de Smark și se adresează agențiilor de cercetare, precum și profesioniștilor în marketing-comunicare.
În 2014, Marius Lazărescu a fost speaker oficial la Conferința Marketing Reasarch și a vorbit despre personalizarea experienței utilizatorului.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing