LINKEDIN ADVERTISING


LinkedIn Advertising generează cu 277% mai mulți clienți potențiali B2B decât orice altă platformă.


Nu există o modalitate mai bună de a ajunge la un public profesionist puternic.


Postările tale obișnuite pe rețelele sociale nu vor implica un public orientat spre afaceri.


LinkedIn Ads va face asta.

De ce aveți nevoie de un serviciu de publicitate Linkedin?

aim
Reclamele de pe LinkedIn sunt la un alt nivel în captarea clienților potențiali de calitate, ceea ce o face cea mai bună opțiune de publicitate pentru companiile B2B.
Deoarece aceasta este o rețea bazată pe profesioniști, este, de asemenea, o oportunitate de afaceri uriașă de a lega conexiuni.

Cu mai mult de 50 la sută din baza sa de utilizatori deținând o diplomă de facultate, ar trebui să luați în considerare folosirea serviciului nostru de publicitate LinkedIn, deoarece toți directorii executivi, directorii tehnici, directorii de management și alți directori mari ai companiilor renumite din lume sunt acolo.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să creați o prezență puternică pentru afacerea dvs. pe o platformă dedicată profesioniștilor,

LinkedIn Advertising este ceva ce nu poți ignora.

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciilor noastre de publicitate LinkedIn:

 • Audit și analiză
 • Rafinarea audienței dvs
 • Cercetarea concurenților
 • Strategie de publicitate și implementare
 • Dezvoltarea reclamelor
 • Monitorizarea și optimizarea anunțurilor
 • Retargeting
 • Raportare strategică asupra performanței tale

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” în peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Ne aplicăm procesele și listele de verificare câștigătoare pentru fiecare proiect Linkedin Advertising în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Vedeți ce vă poate oferi serviciul nostru de publicitate LinkedIn:

google ad services
Abordare specifică de direcționare.

Puteți alege direcționarea demografică sau pur și simplu selectați un grup de utilizatori la care doriți să ajungeți. Filtrați-vă publicul în funcție de industrie, titlul postului, vârstă, sex, diplome și multe altele.
Baza larga de utilizatori profesionisti:

Peste 500 de milioane de profesioniști în afaceri sunt utilizatori activi pe această platformă. Puteți intra în contact cu potențiali angajați, consumatori și parteneri de afaceri care ar putea fi interesați să afle mai multe despre afacerea dvs.
Campanii de retargeting.

Puteți colecta cookie-urile de la vizitatorii care vin pe site-ul dvs. prin campaniile dvs. LinkedIn. Această funcție vă permite să implicați vizitatorii să meargă mai departe în canal dacă nu au fost convertiți prima dată când anunțul dvs. a ajuns la ei.
Direcționarea persoanelor de contact existente.

LinkedIn Advertising vă permite să vă vizați contactele prin încărcarea unei baze de date existente de e-mailuri care se vor potrivi cu baza de date a platformei. Același lucru este valabil și pentru direcționarea contului, o caracteristică care vă permite să încărcați o listă cu numele companiilor, facilitându-vă să vizați sute de companii cu conturi LinkedIn.
Retargerea evenimentelor publicului.

Un alt avantaj al LinkedIn Advertising este că poți ajunge la persoanele care participă la evenimentele tale live. Aceasta este o modalitate win-win, care vă permite să interacționați cu oamenii în timp ce difuzați conținut video live.
Tipuri de anunțuri unice.

LinkedIn oferă posibilitatea de a crea postări sponsorizate și reclame din bara laterală pentru a genera clicuri și conversii, dar asta nu este tot ce poate face. Sponsored InMail este un tip de anunț unic integrat în platforma internă de mesagerie, care s-a dovedit a fi foarte eficient în ceea ce privește rata de deschidere și de clic a e-mailurilor.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

Există mai multe formate de anunțuri pe care le puteți încerca în funcție de obiectivele dvs. de afaceri. Iată câteva dintre ele: Brand Awareness Ads, Website Visits Ads, Engagement Ads, Website Conversions Ads, Lead Generation Ads, și Video Views Ads.

Oamenii evită adesea publicitatea pe Linkedin, deoarece se crede că este cel mai scump canal de anunțuri plătite. Costurile de publicitate depind de mai mulți factori, cum ar fi publicul țintă, industria și concurenții, dar fiți pregătiți să plătiți între 50 de cenți și $5 pe clic.

Cu toate acestea, cu serviciul nostru de publicitate Linkedin veți obține o campanie remarcabilă care vă poate aduce un ROAS pozitiv, făcându-l o investiție profitabilă pentru afacerea dvs.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm.

Odată ce înțelegem tipul de strategie de care aveți nevoie și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, strategiile și bugetul pe care să le aprobați.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. Configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța ar putea fi un parteneriat pe termen mai lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă: 1) microgestionați și faceți schimbări în campanii pe cont propriu, 2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs., 3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau 4) nu te poti angaja cel putin 3 luni, astfel să putem face optimizări si să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre Linkedin Ads, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

Cu atât de multe oportunități de publicitate pe LinkedIn, poate fi destul de dificil să dezvolți o strategie puternică pe cont propriu.Suntem aici pentru a vă ajuta.
Contactați-ne

Peste 30 de milioane de companii au conturi LinkedIn. 

 

Ei folosesc reclamele zilnic pentru a ieși în evidență într-o rețea atât de competitivă. Nu te-ai alăturat lor încă? 

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing