Campanii internaționale PPC


Campaniile dvs. PPC ar trebui să meargă oriunde s-ar afla clienții dvs.


Suntem aici pentru a le livra oriunde.


Campaniile dvs. PPC ar trebui să vorbească aceeași limbă ca și clienții dvs.


Oriunde sunt ei în lume. 

Cum vă poate ajuta o campanie internațională PPC

Dacă afacerea dvs. are deja o prezență globală, următorul pas este extinderea publicității dvs. PPC în noi regiuni.

Obiceiurile de căutare variază în funcție de țară și industrie. O țară diferită poate însemna o limbă străină și o cultură diferită, necesitând o abordare diferită.

În consecință, este esențial să înțelegem cum se vor schimba direcționarea, licitarea și limba atunci când faceți publicitate în alte țări.

Indiferent dacă clienții dvs. caută pe Google, Bing, Yandex sau Seznam.cz, putem crea campanii internaționale PPC potrivite pentru afacerea dvs.

Strategia noastră internațională PPC acoperă totul, de la cercetarea cuvintelor cheie la copywriting de impact în limba țintă aleasă de dvs., ținând cont atât de diferențele lingvistice, cât și de cele culturale.

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciului nostru de campanie internațională PPC:

 • Cercetare de cuvinte cheie specifice țării 
 • Segmentarea publicului
 • Cele mai bune canale după regiune 
 • Analiza industriei și a concurenței
 • Management global de campanie PPC 
 • Localizarea paginii de destinație 
 • Copywriting creat de vorbitori nativi
 • Urmărirea implementării 
 • Licitație de cuvinte cheie pe diferite platforme 
 • Raport lunar de vânzări și marketing trimis prin e-mail și conferință telefonică lunară
 • Contact direct cu agentul care administrează contul

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat și filozofia „îmbunătățirii continue” pentru peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Ne aplicăm procesele și listele de verificare câștigătoare pentru fiecare proiect în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Vedeți ce vă poate oferi serviciul nostru de campanie internațională PPC:

google ad services

Extindeți-vă pe noi piețe.Campaniile internaționale PPC sunt un instrument excelent pentru a ajunge pe noi piețe. De exemplu, dacă creșterea afacerii dvs. stagnează în SUA, aceasta vă poate ajuta să accesați piețele în creștere din Europa sau Asia și să vă extindeți masiv baza de clienți.


Motoare de căutare mai puțin competitive.Există mult potențial în motoarele de căutare internaționale, cum ar fi versiunile locale Google sau Yandex, Baidu și Seznam. Acestea vă vor oferi un avantaj competitiv în ceea ce privește acoperirea sporită, traficul calificat, rentabilitatea investiției și experiența utilizatorului.


Creșteți-vă awareness-ul mărcii.Campaniile internaționale PPC vă vor ajuta afacerea să ajungă la clienți din întreaga lume. Acest lucru vă va crește automat cunoașterea mărcii și reputația generală a mărcii.


CPC mai mic.În comparație cu alte forme de publicitate, PPC este o metodă rentabilă și este și mai ieftină în limbi străine din cauza lipsei de concurență. Mai puține companii licitează pentru cuvinte cheie străine, așa că dacă te-ai hotărât să derulezi campanii internaționale, nu există un moment mai potrivit pentru a o face.


ROI mai bun.CPC mai mic vine la pachet cu un alt beneficiu. În funcție de piețele în care doriți să derulați campanii internaționale PPC, există șanse să obțineți un ROI mai bun decât cel provenit din campaniile locale.


Piețe mai puțin aglomerate.Există peste 1 milion de agenți de publicitate pe Google și 699.000 de agenți de publicitate pe Bing – asta înseamnă că o mulțime de mărci se luptă să ajungă în top. Publicitatea pe piețele internaționale vă va oferi mai mult spațiu de extindere și șanse mai mari de a ajunge în vârf fără ca mii de concurenți să încerce să-și dezvolte afacerile.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

O campanie internațională PPC înseamnă mai mult decât traducerea unei campanii existente. Prin urmare, veți avea nevoie de o analiză aprofundată a diferențelor lingvistice și culturale pentru publicul țintă și de o selecție de motoare de căutare adecvate pentru fiecare țară.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dar, desigur, dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați. Vom începe o campanie plătită numai după ce ați verificat-o și aprobat-o și am configurat KPI-urile și codurile de urmărire a conversiilor.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm. Așadar, la fiecare șase luni, creăm un plan strategic pentru a optimiza bugetul campaniei și conversiile pe toate canalele dvs. de trafic plătit.

Odată ce înțelegem tipul de servicii internaționale PPC de care aveți nevoie și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, strategiile și bugetul pe care să le aprobați.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. De exemplu, configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța poate fi un parteneriat pe termen mai lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu dvs., atunci veți vedea că durata contractului se referă la asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poti angaja cel putin 3 luni, astfel să putem face optimizări si să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre internaționale PPC, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

Book

Sunteți gata să vă desfășurați campaniile PPC pe piețele externe?


Hai să vorbim

Nu poți deschide o ușă cu cheia greșită. 

 

Avem cel potrivit serviciu pentru extinderea publicității în noi regiuni. 

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing