Digital Marketing
Cheat Sheet
Pentru FIRMELE DE AVOCATURA Mici și Mijlocii

OBȚINE EBOOK GRATUITToday's

Citind broșura noastră, veți afla

Custom ImageCustom Image

Cele patru etape ale unei călătorii de conversie

Custom ImageCustom Image

Ce canale de marketing ar trebui să utilizați în fiecare fază pentru a vă maximiza rezultatele

Custom ImageCustom Image

Ce activități aduc cele mai bune rezultate pentru fiecare fază, astfel încât să vă puteți optimiza bugetul de marketing și rentabilitatea investiției

Custom ImageCustom Image

Bugetele minime pentru fiecare canal de marketing pentru a avea rezultate substanțiale

Custom ImageCustom Image

Perioadele de timp pentru a genera rezultate și ce KPI ar trebui să urmăriți

Beneficii

Marketingul digital eficient, făcut corect, împiedicându-vă în același timp să pierdeți timp și bani pe strategii care nu mai funcționează, ar putea fi biletul dvs. de aur către o firmă de avocatură de succes.

 

Obținerea de clienți potențiali pentru cabinetul tău juridic mic sau mijlociu nu este o plimbare în parc. Concurența este acerbă în industria juridică, așa că aveți nevoie de o modalitate accesibilă de a ieși în evidență și de a atrage clienți care caută în mod activ consiliere juridică sau caută să angajeze un avocat.

 

Vă vom arăta exact ce funcționează cel mai bine pentru a spori prezența online a firmei dvs. de avocatură și pentru a genera un flux constant de trafic, clienți potențiali și clienți pentru afacerea dvs.

Custom ImageCustom Image

Știați că, în medie, aproximativ 20% de firme de avocatură mici și mijlocii folosesc agenții externe de marketing digital?

Custom ImageCustom Image

Aflați la ce fel de muncă ar trebui să vă așteptați de la agenția dvs. și cum să urmăriți progresul cu cheat sheet-ul oferit.

Custom ImageCustom Image

Sunteți gata să aflați ce canale de marketing digital funcționează cel mai bine și să aduceți clienți potențiali și conversii pentru firmele de avocatură mici și mijlocii?

Ce spun clienții despre noi

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.

Cine suntem noi

Schimbăm viața unei afaceri!

Ti-ar placea sa lucrezi cu o agentie specializata in marketing online, cu reputatie dovedita in furnizarea de rezultate vizibile?

Avem o experiență de 16 ani, timp în care am lucrat atât pe piața internă, cât și pe cea internațională în peste 480 de proiecte și am câștigat statutul de agenție Google Premier Partner, clasată în top 5 din România. În plus, suntem prima agenție locală certificată Convert.com, un instrument folosit în optimizarea ratei de conversi

Suntem o echipa specializata in generarea de trafic platit din campanii de marketing online, implementarea canalelor de conversie si optimizarea ratei de conversie.

Descarcă ghidul acum

Citiți cum firmele de avocatură mici și mijlocii pot folosi cu succes marketingul digital pentru a atrage, a implica și a încânta clienți noi

Your subscription could not be saved. Please try again.
We've sent a confirmation email to your account for you to confirm your subscription.