TWITTER
ADVERTISING


content creation

O campanie bună pe Twitter poate face minuni pentru marca dvs. 

 

Așa cum a făcut-o pentru cele mai puternice și influente mărci deja consacrate acolo.

 

 

Cum vă poate ajuta serviciul nostru de publicitate Twitter?

De fiecare dată când apare ceva nou, oamenii vorbesc despre asta. Și nu există loc mai bun pentru a dezbate subiecte decât pe rețelele sociale.

Cu toate acestea, dacă există o platformă dedicată discuțiilor despre ceva în tendințe, aceasta este Twitter - rețeaua socială în care utilizatorii continuă să posteze despre ceva până când devine viral.

Credeți sau nu, cu serviciul nostru de publicitate Twitter, acel lucru viral ar putea fi anunțul dvs.

Deoarece Twitter este conceput pentru implicare instantanee, există un procent mare în care anunțul dvs. va deveni un cârlig care atrage atenția și va ajunge la un număr mare de persoane.

Aceștia sunt factorii cheie de succes în serviciul nostru de publicitate Twitter:

 • Cercetarea publicului și direcționarea 
 • Strategie de publicitate integrată 
 • Cercetarea hashtagurilor din industrie
 • Configurarea grupului de anunțuri și licitarea
 • Monitorizarea și optimizarea anunțurilor 
 • Managementul campaniei în curs 
 • Strategia de remarketing
 • Raportare transparentă 

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” în gestionarea celor peste 480 de proiecte.

Ne aplicăm procesele și listele de verificare câștigătoare pentru fiecare proiect de publicitate Twitter în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Iată cele mai mari beneficii ale reclamelor Twitter pe care majoritatea oamenilor le ignoră, dar le puteți obține cu serviciul nostru de publicitate Twitter: 

google ad services

Creșteți-vă awareness-ul mărcii.Deoarece Twitter are atât de mulți utilizatori în întreaga lume (aproximativ 336 de milioane de utilizatori lunari), vă poate ajuta să stabiliți rapid awareness-ul mărcii. Mai mult, utilizarea hashtag-urilor vă va ajuta să ajungeți la un public interesat de un anumit subiect sau de anumite locații.


Direcționare prin cuvinte cheie.Twitter permite cuvinte cheie direcționate pe care utilizatorii le caută, ceea ce este un bonus pe care alte rețele sociale nu îl oferă. De asemenea, vă puteți seta direcționarea pe baza paginilor pe care le urmăresc, oferind oportunități aprofundate de a controla cine vă vede anunțurile.


Anunțuri prietenoase cu bugetul.Cu un cost de $ 0,38 per clic, Twitter Advertising este cea mai ieftină de pe piață în prezent. Prin urmare, reclamele de pe Twitter sunt o alegere rentabilă pentru companii de toate dimensiunile.


Generați trafic web.Puteți să convertiți cu ușurință urmăritorii de pe Twitter în vizitatori ai site-ului dvs. folosind reclame adecvate. Distribuirea unei postări captivante pe blog printr-un anunț poate fi biletul tău câștigător.


Folosiți tendințele pentru a crește.Twitter este rețeaua „tendințelor” din lume. Companiile folosesc tot ceea ce intră în tendințe pentru a se promova prin intermediul reclamelor Twitter. Prin urmare, aceasta este o oportunitate excelentă de a deveni virală dacă iei măsuri la momentul potrivit.


Feedback instantaneu.Tot ceea ce se întâmplă pe Twitter se întâmplă în acest moment. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă testa anunțurile, obținând răspunsuri instantanee de la utilizatori și clarificând imediat ce funcționează și ce necesită revizuiri. Îmbunătățirea imediată a strategiei de publicitate pe Twitter vă va economisi luni de cercetare și analiză.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

Acest format de anunț vă permite să creați și să promovați o colecție de tweet-uri către publicul dvs. Ele sunt de obicei folosite de companii pentru a spune o poveste dincolo de un Tweet și pot fi abordate din diferite perspective.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați. Vom începe o campanie numai după ce ați verificat și aprobat-o și am configurat KPI-urile și codurile de urmărire a conversiilor.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm. Așadar, la fiecare șase luni, creăm un plan strategic pentru a optimiza bugetul campaniei și conversiile pe toate canalele dvs. de trafic plătit.

Odată ce înțelegem tipul de campanii Twitter de care aveți nevoie și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, strategiile și bugetul pe care să le aprobați.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. Configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța ar putea fi un parteneriat pe termen mai lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și vă place să faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poti angaja cel putin 3 luni, astfel să putem face optimizări si să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre Facebook Ads, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

Nu vorbim doar despre succes pe Twitter.
O facem să se întâmple.ÎNCEPE ACUM

500 de milioane de tweet-uri sunt trimise în fiecare zi. 

 

Ceea ce face Twitter o arenă de publicitate excelentă pentru orice afacere.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing