Remarketing și remarketing avansat


Users that revisit a website through a remarketing campaign are up to 70% more likely to convert.


Uneori este mai ușor să-i faci să reconsidere decât să-i convingi din prima încercare.

Remarketingul depășește toate celelalte strategii de plasare a anunțurilor cu o rată de eficiență de 1.046%.


Nu există o modalitate mai bună de a aduce clienții plătitori înapoi în afacerea dvs.


Campaniile de remarketing secvențial pot crește răspunsul la anunțuri până la 400%.


Nu subestimați niciodată puterea remarketingului.

De ce aveți nevoie de un serviciu de remarketing?

aim

Statisticile arată că în principal 2% dintre vizitatori ar cumpăra sau ar acționa asupra produsului sau serviciilor pe care le văd. Ciclul de cumpărare devine mai complex, cuprinzând trasee complicate înainte ca cineva să se gândească și să facă pasul final. 

Strategiile de remarketing sunt a doua ta șansă de a-ți promova afacerea în fața vizitatorilor care au plecat fără să ia măsuri cu privire la propunerile tale. 

Nu numai că vă crește notorietatea și relevanța pentru fiecare vizitator care a renunțat la site-ul dvs., dar elimină și redundanța și adaptează mesajele la nevoile particulare ale vizitatorilor tăi pierduți. 

Utilizatorii expuși la mesajul dvs. o singură dată sunt solicitați în continuare cu informații relevante, astfel încât mesajul dvs. să devină o poveste pe care o descoperă treptat, până când acţionează în conformitate cu propunerea dvs. 

Am creat serviciul de remarketing pentru a vă dezvolta și extinde strategia de remarketing pe diverse canale precum Google, Facebook, LinkedIn sau Youtube. 

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciului nostru de remarketing:

  • Planificare personalizată a canalului
  • Validarea și raportarea clienților potențiali
  • Expertiza tehnica
  • Dezvoltarea campaniei
  • Copywriting & design  
  • Optimizări ale sumelor licitate și ale bugetului  
  • Strategia de direcționare geografică 
  • Optimizări de anunțuri și A/B testing 
  • Analiza și urmărirea datelor 
  • Tablou de raportare personalizat
remarketing and advanced remarketing

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” în cele peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Aplicăm procesele de remarketing câștigătoare pentru fiecare proiect în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Iată cum serviciul nostru de remarketing imbunătățește remarketingul campaniilor dvs. publicitare: 

google ad services

Crește rata de conversie.Remarketingul menține marca dvs. în fruntea minții clienților și crește șansele dvs. de vânzare viitoare, reamintindu-le utilizatorilor despre interesul lor trecut prin anunțurile dvs., mai ales dacă caută din nou oferte similare. Prin urmare, 30% de consumatori reacționează pozitiv sau foarte pozitiv la reclamele redirecționate.


Este rentabil.Anunțurile de remarketing sunt unele dintre cele mai rentabile opțiuni de publicitate în acest moment. Dacă vizați utilizatorii care și-au arătat deja interesul pentru afacerea dvs., veți cheltui mai puțini bani decât dacă începeți o campanie de la zero și veți ajunge la un public mai larg. Mai mult decât atât, costul mediu al anunțurilor de remarketing este de $0,25-$0,60, în timp ce un anunț de căutare PPC are un cost mediu pe clic de $2-$3.


Audiențe foarte vizate.Remarketingul este rentabil și mai permisiv cu controlul pe care îl puteți avea asupra publicului dvs. Puteți crea campanii foarte direcționate și personalizate în funcție de secțiunile site-ului dvs. pe care le-au vizitat utilizatorii și acțiunile acestora.


Crește gradul de cunoaștere a mărcii.Puteți obține mai multă expunere cu anunțurile de remarketing arătând în mod repetat utilizatorilor același conținut, siglă și identitate vizuală ale mărcii dvs. Acesta este un instrument excelent pentru a vă spori vizibilitatea, deoarece oamenii sunt cel mai probabil să-și amintească de afacerea dvs. dacă au fost în contact cu anunțurile dvs. de mai multe ori.


Reciclați-vă conținutul.Și pentru că remarketingul este o a doua șansă de a ajunge la publicul dvs., este și o șansă de a vă reutiliza conținutul. Reranjați materialul de conținut într-o formă nouă prin campaniile de remarketing, pentru a-l îmbunătăți și mai mult.


Ajungeți la clienții concurenților.Anunțurile dvs. de remarketing vor ajunge la utilizatori după ce aceștia au căutat un anumit cuvânt cheie. Asta înseamnă că poți ajunge la persoane care au vizitat site-uri web din aceeași industrie ca a ta. În multe cazuri, anunțurile dvs. vor ajunge la utilizatori care au văzut un produs similar vândut de concurența dvs.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

PLAYZONE CONCEPT


Cum crești vânzările pentru echipamente de joacă integrate (playzoneconcept.ro) folosind Google Ads

COLORFUL HR


Cum am ajutat Colorful HR să crească numărul de vizitatori unici pe site cu 223% și să dubleze numărul de conversii

Credem într-un parteneriat de succes

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

Remarketingul este un instrument puternic care poate fi folosit de companiile de orice dimensiune pentru a-și atinge obiectivele de marketing. 68% de agenții de marketing și 49% de mărci au un buget dedicat pentru retargeting.

Iată tipurile de campanii de remarketing pe care le puteți aplica companiei dvs.: remarketing standard, liste de remarketing pentru search ads, remarketing dinamic, remarketing video și remarketing prin e-mail.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm.

După ce înțelegem tipul de campanii de remarketing pentru care aveți nevoie de ajutor și obiectivele dvs. specifice, putem crea un plan strategic cu termenele, procesele și bugetul pe care să le aprobați.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. Configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța poate fi un parteneriat pe termen mai lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și vă place să faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poți angaja pentru cel puțin 3 luni, astfel sa putem face optimizările necesare și să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre de remarketing și marketing avansat, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

Book

Creșteți-vă clienții potențiali și vânzările cu anunțuri de remarketing pentru diverse platforme.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing