Cum am generat 156 de conversii Google Ads pentru Playzone Concept cu o sumă CPA < 20 EUR în doar 12 luni

2x

Trafic

+100%

Conversii

About Conceptul Playzone

Playzone Concept oferă soluții integrate la cheie pentru locuri de joacă pentru interior și exterior și echipamente profesionale și a făcut-o de peste zece ani. Soluțiile lor sunt pentru grădinițe, școli, mall-uri, ansambluri rezidențiale și parcuri publice sau private.


Cerința: Creșterea vânzărilor folosind Google Ads

Când începem o nouă colaborare cu un client îi trimitem un document cu diferite întrebări, pe care va trebui să le completeze.

Compania a abordat Today’s Agency cu dorința de a crește vânzările de produse prin utilizarea campaniilor Google Ads.

Provocarea: concurență ridicată, buget redus

Compania avea o echipă mică și un buget mic de marketing, dar concurența pe piață era acerbă. Ce am facut? Ne-am ridicat la provocare!

Abordarea noastră: începe întotdeauna cu o cercetare aprofundată a clienților

Așa cum se întâmplă întotdeauna când începem o nouă colaborare cu un client, am pus Playzone Concept să completeze un chestionar. Apoi am analizat documentul, ceea ce este important deoarece ne permite să creăm o strategie eficientă.

 

Înainte de a ne angaja în configurarea creativă, am cercetat concurenții lor pentru a vedea ce scriau aceștia în reclamele lor și ce spuneau pe site-ul lor. De asemenea, au fost cercetate serviciile pe care le-au oferit și ce am putea face mai bine decât ei.

Acest proces a scos în evidență faptul că printre USP-urile Playzone Concept s-au numărat atenția acordată celor mai mici detalii, calitatea înaltă a produselor și finisajele impecabile oferite. Clienții le aleg pentru calitatea superioară a materialelor utilizate în instalațiile lor.

Soluția noastră: Căutare Google, remarketing în Rețeaua de display și campanii DSA

Am înțeles nevoile clienților noștri și așa am început să rulăm campanii de căutare Google, remarketing pe Rețeaua de display Google și campanii DSA.

Am ales campaniile de căutare deoarece ținta noastră au fost proprietarii de afaceri care deja caută companii care amenajează locuri de joacă.

Google Campaigns Performance  2019 – 2020

Rezultate în prima lună pe Google Ads

Rezultate după 3 luni de campanie Google Ads

Our Results: Doubled Trafic & 100% Conversion Rate Increase

Așa cum ne așteptam, cele mai de succes campanii au fost campaniile de căutare Google, cu conversii provenind mai ales de pe desktop, mai degrabă decât de pe dispozitive mobile. Se pare că oamenii preferă să caute online pe computerele lor înainte de a decide să cumpere acest tip de produs.

 

După doar trei luni de rulare a campaniilor noastre Google Ads, am reușit să dublăm traficul și să creștem rata de conversie cu 100%. Am reușit să obținem aceste rezultate datorită optimizărilor și auditurilor noastre regulate. În doar un an, am generat prin google ads 156 de conversii cu un CPA <20 euro.

Provocări depășite: respingerea concurenței

Chiar dacă Playzone Concept este un jucător mic pe piață cu o echipă mică, concurența a simțit presiunea pe care am aplicat-o. Știm acest lucru deoarece am primit e-mailuri de la concurenți care ne ceru să oprim direcționarea către concurenți în Adwords, chiar dacă este legală și permisă de Google.

 Am întrerupt direcționarea concurenților chiar dacă ei nu au făcut-o. Cu toate acestea, sincer, ne-am simțit bine că am stârnit concurența prin campaniile Google pe care le-am creat.

Excluzând afacerile nedorite

Întrucât știam exact care era ținta noastră – piața comercială superioară, am vrut să excludem persoanele care caută echipamente de joacă pentru grădina sau casa lor. 

Cum am făcut asta? Prin optimizare. În momentul în care activăm un cont care are campanii noi, îl optimizăm zilnic în primele două săptămâni. După ce campaniile se stabilizează și adunăm câteva date, optimizăm fiecare cont săptămânal.

Se formează o altă relație pe termen lung cu clientul

A fost o bună colaborare cu Playzone Concept de la început și după primele două săptămâni ale campaniilor noastre, am avut o întâlnire cu managerul de marketing pentru a vedea rezultatele și a primi feedback. 

 

Feedback-ul este foarte important pentru noi și suntem întotdeauna bucuroși să îl primim. După cele două săptămâni de convorbire, avem întâlniri regulate cu toți clienții, dar suntem, de asemenea, deschiși să modificăm apelurile noastre stabilite atunci când clienții noștri sunt disponibili.

 

Flexibilitatea, combinată cu rezultate excelente – chiar și atunci când bugetul este mic – demonstrează de ce Today’s Agency ar trebui să fie primul număr pe care îl suni. Avem acum o relație de lungă durată cu Playzone Concept și continuăm să sprijinim succesul lor online. 

Dacă doriți să vă bucurați de rezultate semnificative ca acestea, contactați-ne acum și aflați cum Today’s Agency vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing