FACEBOOK ADVERTISING


Este destul de simplu să creezi o reclamă Facebook.


Să o faci cu succes va fi greu de realizat.

Cum vă poate ajuta serviciul nostru de Facebook Ads

aim

Cele mai multe dintre mărcile de pe Facebook încearcă să atragă consumatorii care își petrec timpul pe Facebook -- cea mai mare rețea socială din lume.

Din păcate, cu atât de multe reclame aglomerate în news feed-ul lor, o mare parte dintre acestea trec neobservate. Lipsa afișărilor sau clicurilor se datorează în principal direcționării slabe, stabilirii unor obiective de optimizare greșite, audiențe suprapuse sau pur și simplu lipsei de conținut demn de clic.

Serviciul nostru de Facebook Adsîși propune să identifice publicul care este cel mai probabil să vă achiziționeze produsul sau serviciul și să vă alinieze mesajele și obiectivele pentru aceștia la momentul potrivit.

Prin urmare, specialiștii noștri în reclame vor crea conținut publicitar și copy care se potrivește cu nevoile și interesele publicului dvs. pentru a crea anunțuri cu o conversie ridicată.

De asemenea, vom urmări toate evenimentele relevante ale publicului prin instalarea codului pixel de bază pe site-ul dvs. web. De asemenea, vom spori valoarea și necesitatea evenimentelor de pixeli și a conversiilor personalizate și vom crea pas cu pas.

Scopul nostru principal este de a atrage atenția utilizatorilor asupra anunțurilor și campaniilor dvs. remarcabile care vă îndeplinesc obiectivele de afaceri.

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciului nostu de Facebook Ads:

 • Definiți-vă cele mai valoroase obiective publicitare
 • Împărțiți teste pentru publicul dvs
 • Vizează cel mai bun public
 • Cercetarea concurenței
 • Audit Facebook Ads
 • Configurare reclame Facebook
 • Copy și design pentru campaniile dvs.
 • Strategii de retargeting
 • Gestionare continuă a anunțurilor
 • Urmăriți toate rezultatele campaniei dvs
 • Rapoarte lunare de performanță
facebook advertising

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” la peste 480 de proiecte PPC de care ne-am ocupat.

Ne aplicăm procesele și listele de verificare câștigătoare pentru fiecare proiect Facebook Ads în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm erorile umane și eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât, per total, oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Nu esti inca convins? Iată care sunt beneficiile pe care serviciul nostru de Facebook Ads le poate aduce afacerii dvs.:

google ad services

Ajungeți la un număr mare de utilizatori activi.Indiferent de industria ta de afaceri, publicul tău se află, fără îndoială, pe Facebook, deoarece este o rețea folosită în întreaga lume de oameni de toate vârstele din toate domeniile de activitate existente.


Vizează publicul potrivit.Mai mult, Facebook Ads oferă opțiuni de direcționare foarte diverse care vă vor conduce exact către oamenii potriviți, în funcție de vârstă, sex, locație, interese și multe altele. Acest lucru vă va asigura că campania dvs. ajunge doar la persoanele care sunt interesate de afacerea dvs.


Diverse formate de anunțuri.Facebook Advertising vă permite să vă plasați textele și elementele vizuale în diferite formate. Așadar, indiferent dacă doriți să vă distribuiți anunțurile prin fotografii, videoclipuri, povești, carusele, prezentări de diapozitive sau alte structuri, Facebook Advertising vă permite să faceți acest lucru și nu vă limitează la un anumit tip de anunț.


Aduceți trafic către site-ul dvs.Cu Facebook Ads, poți să conduci trafic către site-ul web al companiei tale. Dacă mesajul abordat este suficient de puternic, campania ta va fi un filtru excelent între consumatori și site-ul tău.


Reclame care să permită bugetul.Nu aveți nevoie de o investiție masivă pentru Facebook Advertising. Costul mediu pe clic este de $0,97 și $7,19 la 1000 de afișări. Dacă este concepută corespunzător, o campanie vă poate aduce venituri considerabil mai mari.


Cel mai bun ROAS în acest moment.Mergând mai departe cu beneficiul expus anterior, Facebook este un loc extrem de benefic pentru a vă investi bugetul de publicitate. Reclamele de aici generează cel mai bun randament al cheltuielilor publicitare dintre toate celelalte platforme de social media existente.


Creați reclame în jurul obiectivelor dvs.Alegeți dintr-o varietate de obiective publicitare care se potrivesc obiectivelor dvs. de afaceri. Publicitatea pe Facebook vă permite să vă proiectați reclamele astfel încât să aduceți mai mult trafic, implicare sau generare de clienți potențiali.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

ONLINE STORE


Cum am crescut vânzările și am scăzut CPA de la 21,52 £ per achiziție la 4,12 £ în reclamele Facebook

VOLVO XC90


O mașină nouă în oraș: campanie multicanal de cunoaștere a mărcii pentru „miracolul suedez”

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

În general, ne place să vedem costul pe clic pe link între $0,50/clic pe link și $1,50/clic pe link. Desigur, poate fi mai mic și mai mare, dar asta depinde de nișă și de tipul de anunț pe care îl difuzăm.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați. Vom începe o campanie numai după ce ați verificat și aprobat-o și am configurat KPI-urile și codurile de urmărire a conversiilor.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. În fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm. Așadar, la fiecare șase luni, creăm un plan strategic pentru a optimiza bugetul campaniei și conversiile pe toate canalele dvs. de trafic plătit.

Odată ce înțelegem tipul de strategie pentru care aveți nevoie de ajutor și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, procesele și bugetul pe care să le aprobați.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. Configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța poate fi un parteneriat pe termen mai lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și vă place să faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poti angaja cel putin 3 luni, astfel să putem face optimizări si să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre Facebook Ads, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

Concurenții noștri folosesc Facebook Advertising, iar tu le ușurezi munca nefăcând publicitate pe Facebook.


Simți că ai rămas fără timp?
Contactați-ne

Oamenii care nu dau clic pe reclamele tale Facebook nu sunt problema.


 

Ci faptul că încă îi conduci știind asta.
Nu există moment mai bun pentru a schimba asta decât ACUM.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing