STRATEGIA DE MARKETING DIGITAL


For every $ 1 you spend on Google Ads, you'll earn $8.


Vă lăsăm să decideți dacă merită.


67% de afaceri nu au o strategie de marketing online clar definită.

Cum vă poate ajuta serviciul nostru de consultanță și strategie de marketing digital

Digital Marketing Strategy

Eforturile de marketing digital se bazează pe norocul orb.

Acolo unde nu există o strategie, nu există o direcție clară pentru a vă conduce obiectivele de marketing. Deveniți o companie intuitivă: simțiți-vă și modelați-vă piața.

Comercializarea mărcii dvs. fără o strategie de marketing digital sau folosind un plan de marketing neadecvat este o modalitate garantată de a pierde bani, de a pierde timp și de a nu ajunge nicăieri.

Suntem aici pentru a vă ajuta să construiți o strategie de marketing digital acționabilă pentru obiectivele dvs. pe termen lung pe toate canalele digitale pe care clienții dvs. le folosesc.

Abordarea noastră se bazează pe trei etape.

În primul rând, vă vom ghida în stabilirea unei strategii multicanal în funcție de canalele care ar putea să se adapteze la extinderea mărcii dvs. și la comportamentul specific al canalului publicului vizat.

Această strategie vă va permite să selectați canalele potrivite și să proiectați căi ușoare pentru ca potențialii clienți să interacționeze cu marca dvs.

În continuare, vom construi o strategie de marketing de conținut pentru afacerea dvs., determinând ce conținut ar trebui să puneți pe acele canale.

Ultima etapă este despre construirea si amplificarea strategiei dvs. media.

Aici vă vom propune cele mai bune soluții pentru a începe publicitatea plătită pe aceste canale.

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciului nostru de strategie de marketing digital:

 • Experiență acumulată în peste 400 de proiecte de succes.
 • Cercetare de piață și concurență
 • Planificarea strategică a creșterii
 • Setarea KPI-urilor
 • Extinderea canalului
 • Urmărirea comportamentului consumatorului
 • Persona/Segmentation
 • Strategie specifică canalului
 • Marketing digital în curs de desfășurare
Digital-Marketing-Strategy

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” în peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

 

În fiecare proiect, aplicăm procesele și listele de verificare avansate în toate etapele: setare, lansare, optimizare și raportare. Astfel, minimizăm eroarea umană, eficientizăm timpul și bugetul cheltuit, astfel încât per total să oferim rezultate mai bune.

FEEDBACK PRIMIT

Cum vă va ajuta un serviciu de strategie de marketing digital afacerea dvs.?

google ad services

O privire de ansamblu clară. 

O strategie de marketing digital este ca o hartă pentru atingerea obiectivelor. În absența unuia, nu veți ști exact în ce direcție să mergeți, unde să alocați resursele și cum să măsurați performanța acțiunilor dvs. de marketing în timp.

Apropiați-vă de consumatorii dvs.

Strategia dvs. de marketing digital vă va aduce mai aproape de consumatorii dvs. Analizând comportamentul lor, modul în care interacționează cu afacerea dvs., nevoile și dorințele lor, veți ști ce necesită îmbunătățiri.

O mai bună înțelegere a industriei dvs.

Aplicarea unei strategii vă va ajuta să înțelegeți cum funcționează industria dvs. și ce fac concurenții. De aici, vă va fi mult mai ușor să vă construiți obiective realiste care sunt relevante pentru ceea ce oferă afacerea dvs..

Performanță pe mai multe canale.

O strategie de marketing bine dezvoltată vă va arăta cum să vă extindeți eforturile de publicitate pe diverse canale. Prin urmare, veți ști exact ce canale sunt potrivite pentru afacerea dvs. și ce fel de conținut să promovați.

Evita pierderile.

Deoarece scopul unei strategii este să te îndrepte în cea mai bună direcție pentru a-ți atinge obiectivele, a avea unul te va scuti de riscul de a pierde - indiferent dacă este vorba de bani, timp sau alte resurse. Prin urmare, fără o strategie clară, trebuie să testați diferite abordări fără să știți dacă sunt corecte sau nu, ceea ce duce inevitabil la eșec, mai devreme sau mai târziu.

Cu un pas înaintea concurenței tale.

Nu toate companiile folosesc o strategie de marketing digital. În timp ce concurenții tăi își numără eforturile de marketing pe noroc, vei ști exact unde vrei să ajungă afacerea ta și ce trebuie să faci pentru a reuși.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

Deși puteți dezvolta o strategie de marketing digital internă împreună cu echipa dvs., externalizarea acesteia către o agenție specializată vine cu mai multe beneficii. Specialiștii în marketing digital au instrumentele potrivite pentru a construi o strategie de marketing digital, în timp ce, dacă o faci intern, va trebui să investești în cumpărarea acestor instrumente.

Un alt avantaj este că experiența specialiștilor vă va economisi timp în brainstorming-ul strategiei. Pe scurt, ei vor ști exact de unde să înceapă și ce pași sunt necesari pentru a realiza o strategie de succes pentru afacerea dvs.

Înainte de a investi într-o strategie de marketing digital, trebuie să stabiliți un buget în funcție de ceea ce doriți să realizați prin această strategie. Pentru a obține un răspuns complet, vă recomandăm să întrebați un consultant de marketing digital care să vă facă o ofertă bazată pe mai multe variabile precum obiectivele dumneavoastră și structura actuală a afacerii.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dar, desigur, dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. Apoi, în fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm.

Odată ce înțelegem tipul de strategie pentru care aveți nevoie de ajutor și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, procesele și bugetul pe care să le aprobați.

Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. De exemplu, configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța poate fi un parteneriat pe termen mai lung.

Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și vă place să faceți schimbări în proiect pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

4) nu te poți angaja pentru cel puțin 3 luni, astfel sa putem face optimizările necesare și să aducem rezultatele dorite.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre de strategii de marketing digital, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

Folosește-ți timpul și resursele în siguranță, urmând cea mai bună strategie de marketing digital concepută pentru afacerea ta.


NU RATA

Atingerea succesului digital necesită 1% noroc și 99% strategie.


Începeți să vă bazați pe acțiuni, nu pe șanse.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing