Configurarea GOOGLE TAG MANAGER


Aproximativ 74% dintre toate instanțele Google Tag Manager sunt implementate incorect.


Făcând aceeași greșeală, vei pierde date valoroase pentru afacerea ta.

41.4% dintre primele 200 de site-uri web de marketing folosesc Google Tag Manager.


Ce te opreste?

Cum vă ajută serviciul nostru de configurare Google Tag Manager?

aim
Google Tag Manager vă permite să etichetați acțiunile importante pe care utilizatorii le fac pe site-ul dvs. web pentru a urmări performanța dvs. de marketing, cum ar fi achiziții, descărcări, vizionări video, clicuri pe linkuri și multe altele, fără a actualiza manual codul.

Chiar dacă este un instrument la îndemână, este, de asemenea, o provocare să vă ocupați de configurarea și gestionarea acestuia.

Prin urmare, configurațiile incorecte, structurile de etichetare greșite și lipsa analizei GTM continue vor duce în cele din urmă la etichetare incorectă și date slabe.

Cu serviciul nostru de configurare Google Tag Manager, vă putem ajuta să implementați, să gestionați și să mențineți contul dvs. Google Tag Manager executând soluții personalizate bazate pe nevoile și obiectivele dvs., oferind un management continuu și asigurându-vă că etichetarea și integrările sunt consecvente în contul dvs.

Aceștia sunt factorii cheie de succes ai serviciului nostru de configurare GTM:

 • Configurarea contului GTM 
 • Cartografierea și optimizarea structurii de etichetare 
 • Managementul declanșatorului și al variabilelor 
 • Implementarea codului terță parte
 • Conversia obiectivelor și urmărirea evenimentelor 
 • Urmărire îmbunătățită a comerțului electronic 
 • Urmărire pe mai multe domenii 
 • Urmărirea clic-pentru-apel 
 • Urmărire video 
 • Urmărirea derulării 
 • Testarea etichetelor 
 • Depanarea problemelor GTM 
 • Întreținere continuă și consultanță 
 • Urmărire și raportare avansate 

Am învățat că succesul nu este întâmplător și am aplicat, de asemenea, filosofia „îmbunătățirii continue” celor peste 480 de proiecte de care ne-am ocupat.

Am evoluat și am aplicat un flux de procese și liste de verificare în aproape toate etapele, cum ar fi setarea, lansarea, optimizarea și raportarea, pentru a minimiza erorile umane și pentru a ne asigura că aplicăm rețeta potrivită în toate proiectele noastre, mici sau mari.

FEEDBACK PRIMIT

De ce ar trebui să utilizați Google Manager de etichete?

google ad services

Funcționează independent.GTM vă permite să urmăriți adăugarea/eliminarea și ajustarea etichetelor prin interfața sa, în loc să utilizați un cod vechi pe toate paginile separate.


Flexibilitatea versiunii.În cazul oricăror modificări de etichetă, soluția GTM creează o versiune nouă, actualizată pentru dvs. și oferă flexibilitate pentru a reveni la versiunile live anterioare dacă etichetele dvs. nu funcționează conform așteptărilor.


Depanare.GTM are o funcție de depanare încorporată care vă permite să testați etichetele în versiunea lor nefinalizată pentru a vă asigura că funcționează corect pe site-ul web live, neincluzând astfel datele nedorite/de testare în contul dvs. de analiză activ actual.


Creșteți viteza site-ului dvs.Excluderea codurilor complexe de pe site-ul dvs. va crește viteza de încărcare și de performanță. Mai mult decât atât, Google Tag Manager acceptă și încărcarea asincronă a paginii, ceea ce reprezintă un mare beneficiu pentru viteza paginii dvs.


Urmărirea evenimentelor.Fără a adăuga cod la linkurile pe care doriți să le urmăriți, GTM va urmări automat evenimentele vizitatorilor, cum ar fi clicurile, implicarea video și trimiterile de formulare. Acest lucru vă va economisi mult timp etichetând fiecare link pe care doriți să îl urmăriți manual.


Gestionarea utilizatorilor și a permisiunilor.Cu Google, Tag Manager, puteți seta cu ușurință permisiuni pentru utilizatorii individuali pentru a face modificări site-ului web și pentru a crea etichete, macrocomenzi și reguli.

Descoperă studiile noastre de caz din campaniile internaționale PPC anterioare pentru a obține o vedere directă a tot ceea ce facem.

MELAROX


Am ajuns la sume CPA sub 1 Eur în campaniile Google și Facebook

Dental Area


Creștere cu 225,9% a ratei de conversie pentru un cabinet stomatologic prin utilizarea unei pagini de destinație dedicate

INDEPENDENT LAW FIRM


Descoperiți cum o firmă de avocatură a folosit Google Ads pentru a-și crește afacerea cu 54%

Credem într-un parteneriat de succes

Sunteți pregătit pentru serviciile Google Ads adecvate, care vă vor aduce clicuri și conversii?

Cele mai recente recenzii despre noi.

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.
FAQ

În timp ce GTM vă permite să gestionați diverse etichete de urmărire Javascript pe site-ul dvs., codul de urmărire GA este una dintre aceste etichete. Cu alte cuvinte, Google Analytics este un instrument care oferă rapoarte, în timp ce Google Tag Manager nu are funcții de raportare, deoarece este folosit pentru a trimite date de pe site-ul dvs. către alte instrumente de analiză, inclusiv Google Analytics.

Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. Apoi, în fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm.

Odată ce înțelegem obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, strategiile și bugetul pe care să-l aprobați.

Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

1) microgestionați și faceți schimbări în campanii pe cont propriu,

2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

3) nu ai un buget de minim $1000/luna.

Aveți alte întrebări la care nu s-a răspuns?

Rezervați o întâlnire de consultanță de 30 de minute sau Contactaţi-ne

Deoarece sunteți interesat de serviciile noastre Google Tag Manager, ar trebui să verificați și serviciile noastre conexe

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI:

 • Suntem o agenție de marketing certificată de eTarget, o agenție locală certificată Convert.com și un partener Google Premier.
 • Din 2005, am lucrat pe piețele interne și globale la peste 480 de proiecte.
 • Avem o vastă experiență în crearea și optimizarea paginilor de destinație.
 • Lucrăm cu instrumente dedicate pentru a reduce erorile umane și pentru a oferi campanii eficiente.
 • Avem o experiență vastă în generarea de clienți potențiali, implementarea canalelor de conversie și optimizarea ratei de conversie.

 • Obiectivul nostru este să aducem valoare afacerii dumneavoastră.

 • Vorbim limba afacerii dvs. și înțelegem modelul dvs. de afaceri.

 • Suntem la curent cu noutățile și tendințele din marketingul digital. Verificați blogul nostru.

Book

Cunoașteți acele momente în care totul pare să meargă bine, dar aflați că Google Tag Manager nu este configurat corect?Te vom ajuta să sari peste acea parte.

Configurarea incorectă a GTM vă va împiedica să vedeți date valoroase.

 

Este ceva ce cu siguranță nu vrei să se întâmple dacă rentabilitatea investiției este importantă pentru tine.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing