Cum am crescut rata de conversie pentru o afacere cu suplimente naturale și rețete ebook cu 133%

-133%

CPC

+33%

Conversii

Despre

Un comerciant online de suplimente organice, naturale și cărți electronice de rețete ne-a abordat cu nevoia de a-și crește performanța de vânzări, cu un anumit domeniu de interes.

Cerința: creșterea valorii coșului

Clientul nostru, care vinde produse bio online, ne-a cerut să găsim o soluție pentru a crește valoarea coșului de comerț electronic pe site-ul lor.

Soluția noastră

Ideea noastră generală pentru acest client a fost să le arătăm clienților produse similare cu cele pe care le-au cumpărat la reduceri speciale pentru a-i convinge să cumpere produsele. Rata de conversie existentă (la vânzări în plus) a fost de 3,53% și, prin urmare, a fost necesară o soluție de creștere a acestei valori.

Soluția noastră

Ceea ce am făcut a fost să creăm trei variante ale LP-ului original (Variation A, B & C), ceva care afișa un produs suplimentar pe care l-ar putea adăuga în coșul lor.

Am testat modificări simple față de pagina originală: fiecare variantă (A, B sau C) avea un titlu și un îndemn diferit (atât ca mesaj, dimensiune și culoare). Apoi am trimis trafic către toate aceste trei variante și am monitorizat rezultatele.

Captură de ecran a campaniei

Tabelele de mai sus arată cum s-a dezvoltat rata de conversie pentru cele trei variante testate.

 

Varianta C a înregistrat cele mai proaste rezultate, așa că a fost oprită. Varianta B a înregistrat o creștere de 33% a ratei de conversie, ceea ce nu este rău, dar Varianta A a înregistrat o creștere impresionantă de 133% față de versiunea originală.

Rezultatele mari pot veni din mici schimbări

Avem suficientă experiență în strategii de marketing pentru a ști că nu este întotdeauna necesar să facem modificări drastice de design pentru a obține rezultate semnificative, pe care o creștere a 133% le reprezintă cu siguranță în ceea ce privește produsele vândute. 

 

Am reușit să obținem aceste rezultate fără a schimba pagini întregi ale site-ului clientului, arătând că și cea mai mică schimbare contează. Testați întotdeauna și vor apărea rezultate bune.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing