Studiu de caz: Cum am mărit conversiile în timp ce am redus costurile pentru Metropolitan Hospital

307

Conversii

2843_Metropolitan-Spitalul-AN

Despre Spitalul Metropolitan

Metropolitan Hospital este o unitate privată din București care se concentrează pe intervenții chirurgicale medicale, cum ar fi bypass-uri gastrice, proceduri de hernie de disc și alte afecțiuni medicale.
Metropolitan Hospital ne-a abordat cu scopul de a crește ratele de conversie ale pacienților, îmbunătățind în același timp experiența pe care clienții au primit-o online.

2843_Metropolitan-Spitalul-AN

Strategia noastră de deschidere

După un proces amplu de cunoaștere, ne-a permis să înțelegem mai bine spitalul Metropolitan și să creăm o strategie.
Am avut o înțelegere fermă a procesului end-to-end pe care pacienții l-au avut între sosirea și finalizarea procedurii alese.

Am determinat, de asemenea, cum arată demografia lor ideală de clienți țintă și concurenții cu care s-au confruntat.

Următorul pas a fost extragerea datelor importante din contul Google Analytics al spitalului pentru a forma o strategie adecvată pentru fiecare segment de pacient.

Pasii urmatori…

În continuare, am luat măsurile necesare pentru a extrage date importante Google Analytics în vederea creării unei strategii adecvate pentru fiecare segment de pacient. Având și informațiile din brief, am înțeles pacientul ideal pentru fiecare tip de serviciu.

Acțiunea noastră inițială a fost să creăm anunțuri grozave, direcționate, luând în considerare toate informațiile relevante, elementele de diferențiere și numerele.

Exemple de reclame:

{Cuvânt cheie: hernie de disc lombară}

1124 £ în loc de 1390 £

Alegeți un tratament minim invaziv. Experienta de +500 de interventii/an. Faceți o programare la Metropolitan Hospital®

Chirurgie de bypass gastric

4.1490 £ Pachet complet

Chirurgie de bypass gastric + Pachet de analiză. Până la 76% Scădere în greutate în exces. Medici experți în chirurgia obezității. Manșon gastric + Analiză 4.7151 £

Au fost luate decizii strategice pe baza experienței și expertizei dumneavoastră, a cercetării competitive?

Cu informațiile din briefing, debriefing și, de asemenea, datele colectate de la Google Analytics, am înțeles foarte bine cărui tip de pacient se adresează fiecare serviciu.
Am reușit să aducem în față informații relevante, cifre și diferențieri și să scriem reclame țintite grozave.

Captură de ecran a campaniei

Captură de ecran a campaniei

Proiecte incluse ca parte a strategiei noastre

Am creat o structură uniformă pentru campaniile noastre, cu elemente dedicate pentru fiecare serviciu medical. La nivel de grup, structura s-a bazat pe concatenarea cuvintelor cheie pentru servicii medicale cu prefixe/sufixe pentru a indica intenția cumpărătorului, de exemplu, tratament, operație, preț etc.

CTR excelent și conversie la costuri reduse

Ne-am bucurat de succes cu un control sporit asupra sumelor licitate, reclame de înaltă calitate și o rată de clic (CTR) extraordinară. Acest lucru a fost realizat prin concatenarea cuvintelor cheie și prin adăugarea de noi grupuri de anunțuri bazate pe termeni de căutare, toate aceste măsuri conducând la un cost pe conversie mai mic.

Provocări pe care le-am depășit

În timpul procesului, am constatat că lead-urile nu au înțeles întotdeauna termenii și beneficiile medicale menționate în serviciile promovate. Am depășit acest lucru prin crearea de reclame mai clare care descriau mai bine serviciile oferite și valoarea oferită de Metropolitan Hospital.

Am crescut ratele de conversie cu CTA-uri eficiente

De asemenea, am observat o creștere a ratelor de conversie, asigurându-ne că fiecare pagină de destinație conține un CTA clar și convingător.

Întâlnirile regulate s-au dovedit utile

Așa cum este cazul în multe colaborări de succes, întâlnirile regulate pe care le-am avut cu clientul ne-au permis să obținem o perspectivă mai utilă asupra expertizei oferite de spital – pe care am canalizat-o în reclamele pe care le cream.
Am reușit să obținem valoarea optimă din colaborarea noastră cu Spitalul Metropolitan din București prin aceste întâlniri regulate online. Pe lângă menținerea echipei lor „in the loop”, încrederea a putut crește, iar relația noastră de lucru a fost extrem de eficientă în atingerea obiectivelor noastre.

Concluzii

Suntem extrem de mândri de rezultatele pe care le-am obținut cu Metropolitan Hospital. Pe lângă creșterea considerabilă a ratei lor de conversie, am redus foarte mult și costul pe clic pe care clientul l-a stabilit la începutul procesului.

Luptăm pentru îmbunătățirea continuă

Înțelegem necesitatea unei munci continue pentru a asigura succesul continuu, așa că nu ne-am odihnit pe lauri. Întotdeauna ne perfecționăm campaniile, adăugând noi grupuri de anunțuri atunci când este necesar.

Certificările Agenției

Custom Image
Google Premier Partner

Custom Image
Convert Agency Certified

Custom Image
ETarget Certified

Certificările Echipei

Custom Image
Google Ads Fundamentals Certified

Custom Image
Google Ads Search Certified

Custom Image
Google Ads Display Certified

Custom Image
Google Ads Mobile Certified

Custom Image
Google Ads Video Certified

Custom Image
Google Shopping Ads Certified

Custom Image
Google Web Designer Certified

Custom Image
Google Analytics Certified

Custom Image
Google Tag Manager Certified

Custom Image
Google Waze Ads Certified

Custom Image
Google Digital Sales Certified

Custom Image
HubSpot Inbound Marketing