Câștigător de premii

Marketing digital pentru Ecommerce Managers

Suntem o agenție de marketing digital cu o experiență vastă în generarea de noi clienți pentru ecommerce managers. Rezervă-ți consultația GRATUITĂ pentru a afla:

Cum să-ți depășești concurența

Cum ajungi la potențiali clienți online

Cum să generezi clienți NOI, venituri NOI și profit NOI pentru cabinetul tău

Programează o consultație

Răspunde la întrebările de mai jos și iți vom personaliza consultația.  Contactează-ne 24/24 – Vom reveni în cel mai scurt timp!

  Despre consultația inițială

  Advisorii de la Today’s Agency te vor ghida cu experiență prin procesul de marketing digital, oferind clienți potențiali online pentru ecommerce managers. Avem experiență în lucrul cu ecommerce managers, atât la nivel național, cât și international. Expertiza noastră include generarea de clienți potențiali pentru extinderi, construcții noi, dezvoltări cu mai multe unități și design interior pe piețele rezidențiale și comerciale.

  La consultația inițială vom înțelege mai multe despre obiectivele tale de afaceri și vom împărtăși puțin despre abordarea noastră. Dacă suntem aliniați strategic, vom putea să furnizăm un caz de afaceri care să demonstreze rentabilitatea investiției pe care am căuta să o obținem. De asemenea, automatizăm procesul de lead-uri și comunicare, astfel încât oamenii tăi să se poată concentra pe ceea ce fac cel mai bine!

  Abordarea noastră - 3 pași către succes

  PASUL 1

  Consultație inițială

  Spune-ne despre natura specifică a ambițiilor de creștere ale cabinetului tău și iți vom împărtăși punctul nostru de vedere privind ecommerce-ul online.

  PASUL 2

  Cronologie și Planul de afacere

  Vom explica cum funcționează procesul, vom agrea cu planul de afacere & costurile implicate, plus următorii pași pentru succes.

  PASUL 3

  Discuti cu partenerii tai

  Examinați și conveniți asupra planului de afacere. Semnați acordul și trecem la implementare.

  Expertiza noastră digitală

  Todays Agency este una dintre cele mai bune agenții de marketing digital; cu o reputație națională pentru activitatea sa în sectorul serviciilor profesionale, specializată în ecommerge online și servicii digitale. Experții noștri în marketing digital livrează pe baza unui plan puternic și a viziunii bine definite. Ne-am angajat să oferim marketing digital de ultimă oră, confidențialitate, automatizare și asistență pentru afaceri noi, permițând clienților noștri să câștige eficient în online.

  Serviciile noastre
  • Digital Advertising (Pay Per Click)
   • Search Engines (Google, Bing, Yahoo)
   • Social Media Advertising (vezi mai jos)
  • Social Media Advertising
   • Facebook
   • Instagram
   • LinkedIn
   • Twitter
  • Website Design & Development
   • Design
   • Development
   • Production
  • Conversion Rate Optimisations (CRO)
   • Heuristic
   • Analytics
   • Behaviour
  Video Testimonials

  Programează o consultație

  Discută cu experții noștri în marketing digital. Te vom ajuta să înțelegi ce opțiuni ai la dispoziție.

  Echipa
  Img03_11

  Marius L.

  Founder & Online Advertising Strategist

  ANDRA N.

  Senior PPC Specialist

  ANDREEA N.

  Project Manager & Senior Webdesigner
  Important Questions Before Hiring a PPC Agency
  Asistență excepțională pentru clienți

  Ne pasă de tine și de afacerea ta și, prin urmare, ne facem timp să înțelegem procesele tale interne. Construim serviciile noastre digitale în jurul afacerii tale și folosim tehnologii de zi cu zi în scopuri de raportare.

  Obține liniște știind că nu mai pierzi oportunități online în fața concurenței tale

  Primește sfaturi cinstite de la experții noștri obținute prin ani de experiență și reputația neclintită.

  Fii ghidat de abordarea noastră pragmatică, dezvăluind jargonul tehnic și oferind un serviciu online exemplar.

  Ce spun alții

  „În trei săptămâni, Today’s a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.”

  Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR

  „Mi-a plăcut să lucrez cu Today’s încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor”.

  Florin Marin | Managing partner at Salon du Mariage

  „Cu ajutorul Today’s am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări suplimentare.”

  Ray Grigoriu | Finance & Strategy at BacaniaTei.ro

  Rezervă acum o consultație

  Discută cu unul dintre experții noștri în marketing digital. Îți vom evalua cazul, vom răspunde la întrebări și iți vom explica diferite opțiuni disponibile care iți pot oferi cele mai bune rezultate posibile

  Răspunsuri la întrebările tale

  Deși puteți dezvolta o strategie de marketing digital internă împreună cu echipa dvs., externalizarea acesteia către o agenție specializată vine cu mai multe beneficii. Specialiștii în marketing digital au instrumentele potrivite pentru a construi o strategie de marketing digital, în timp ce, dacă o faci intern, va trebui să investești în cumpărarea acestor instrumente.

  Un alt avantaj este că experiența specialiștilor vă va economisi timp în brainstorming-ul strategiei. Pe scurt, ei vor ști exact de unde să înceapă și ce pași sunt necesari pentru a realiza o strategie de succes pentru afacerea dvs.

  Înainte de a investi într-o strategie de marketing digital, trebuie să stabiliți un buget în funcție de ceea ce doriți să realizați prin această strategie. Pentru a obține un răspuns complet, vă recomandăm să întrebați un consultant de marketing digital care să vă facă o ofertă bazată pe mai multe variabile precum obiectivele dumneavoastră și structura actuală a afacerii.

  Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu dumneavoastră, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. Dar, desigur, dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

  Avem proceduri de operare standard care au fost verificate și validate, liste de verificare ușor de urmat și verificări încrucișate între specialiștii noștri pentru a ne asigura că livrăm exact ceea ce am convenit și ceea ce vă așteptați.

  Avem un proces de audit intern cu experții noștri pentru a găsi soluții la problemele care apar. De asemenea, atunci când punem la punct o campanie, propunem un plan tactic. Apoi, în fiecare lună, venim cu perspective și acțiuni pe care le recomandăm să le implementăm.

  Odată ce înțelegem tipul de strategie pentru care aveți nevoie de ajutor și obiectivele dvs. specifice, atunci putem crea un plan strategic cu termenele, procesele și bugetul pe care să le aprobați.

  Consultanța, configurarea, managementul sau relațiile bazate pe performanță au toate așteptări diferite. De exemplu, configurarea poate fi un proiect unic, iar performanța poate fi un parteneriat pe termen mai lung.

  Dacă stabilim obiective mai mari cu tine, atunci vei vedea că durata contractului reflectă asta.

  Ei bine, încercăm să ne adaptăm soluțiile pentru majoritatea companiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toate acestea, din experiența noastră, nu sunteți potrivit pentru noi dacă:

  1) microgestionați și vă place să faceți schimbări în proiect pe cont propriu,

  2) nu putem seta KPI-uri pentru campaniile dvs.,

  3) nu ai un buget de minim $1000/luna, sau

  4) nu te poți angaja pentru cel puțin 3 luni, astfel sa putem face optimizările necesare și să aducem rezultatele dorite.

  Folosește-ți timpul și resursele în siguranță, urmând cea mai bună strategie de marketing digital concepută pentru afacerea ta.

  Obține consultația GRATUITĂ de 30 de minute