Sapte indicatori pentru succes total
cu Google Adwords

OBȚINE GHIDUL GRATUITToday's

Citind ghidul nostru, veți afla:

Google Google Ads este dificil. Pe o piata aglomerata, e practic imposibil sa rezisti – fara sa ai o strategie solida. Iar o strategie cu adevarat buna se bazeaza pe cativa indicatori esentiali. Vorbim pe larg despre ei in in ghidul nostru – “Sapte indicatori pentru succes total cu Google Google Ads”.

Custom ImageCustom Image

Care sunt cei 7 indicatori Google Ads care va duc campania de la agonie la extaz

Custom ImageCustom Image

Cum sa va dati seama cand ai o campanie reusita (daca nu stiti sa interpretezi indicatorul #2, e posibil sa va imbatati cu apa rece… )

Custom ImageCustom Image

De ce o campanie neprofitabila e uneori chiar mai buna decat una care aduce bani

Custom ImageCustom Image

cum sa concurati profitabil pe o piata super-aglomerata – chiar daca costurile pe click sunt astronomice

Ce spun clienții despre noi

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.

Cine suntem noi

Schimbăm viața unei afaceri!

Ti-ar placea sa lucrezi cu o agentie specializata in marketing online, cu reputatie dovedita in furnizarea de rezultate vizibile?

Avem o experiență de 16 ani, timp în care am lucrat atât pe piața internă, cât și pe cea internațională în peste 480 de proiecte și am câștigat statutul de agenție Google Premier Partner, clasată în top 5 din România. În plus, suntem prima agenție locală certificată Convert.com, un instrument folosit în optimizarea ratei de conversi

Suntem o echipa specializata in generarea de trafic platit din campanii de marketing online, implementarea canalelor de conversie si optimizarea ratei de conversie.

Descarcă ghidul acum

Your subscription could not be saved. Please try again.
We've sent a confirmation email to your account for you to confirm your subscription.