We Tell Your Story!

Agentie specializata in online marketing

Despre noi

Daca iti doresti sa lucrezi cu o agentie specializata in online marketing, cu reputatie dovedita in livrarea unor rezultate vizibile, randurile urmatoare sunt pentru tine. Avem o experienta de peste 12 ani, timp in care am lucrat atat pe piata autohtona, cat si pe cea internationala si am castigat statutul de agentie Google Partner, cotata in topul agentiilor din Romania. In plus, suntem prima agentie locala certificata Convert.com, instrument utilizat in optimizarea ratei de conversie.

certified-agency-3 google partner

Analiza de business si consultanta pentru afacerile ce isi doresc mai mult din online

Oferim solutii digitale pentru afacerile ce isi doresc sa creasca. Daca doresti sa comunici mai bine si sa atragi un public nou, sa eficientizezi procesele si sa intri in contact cu mai multi clienti atunci poate e momentul sa te gandesti la nivelul urmator in privinta digitalizarii afacerii.
Suntem partenerul tau digital, concentrandu-ne pe planificarea si construirea celor mai bune experiente pentru utilizatori.

Sa incepem cu inceputul

Toate proiectele noastre, mari sau mici, incep cu o intelegere profunda si inteleapta. Putem sa ajutam intr-adevar un client doar atunci cand intelegem cu adevarat, nu doar pe scurt, cine sunt clientii nostri si care este modul lor de actiune.
Investirea timpului in acest nivel de intelegere mai profunda ne ofera perspectiva si abilitatea de a crea specificatii functionale complexe si de a face recomandari care sa dea rezultate masurabile si semnificative pentru clientii nostri.

Analiza clientilor

Cand incepem un nou proiect, ne asiguram ca vom afla cat de mult posibil despre tine si despre solutia software actuala. Facem acest lucru folosind mai multe procese si tehnici diferite, unele pe care le putem efectua “in house”, in timp ce altele se bazeaza pe ateliere de lucru cu clientii, intalniri, interviuri si multe altele.
In timpul cercetarii, vom evalua procedurile de comert electronic, modul in care sunt generate lead-urile si clientii online pentru companie si modul in care sunt procesate.

Use Cases

Desi este important sa planifici o arhitectura a site-ului si sa construiesti o platforma pentru a intelege ce continut si functionalitate sunt necesare, este prioritar sa vezi inainte site-ul prin ochii utilizatorului sis a incerci sa navighezi prin site pentru a intelege daca este usor de gasit continutul sau functionalitatea sau daca se poate interactiona usor. Mai ales atunci cand consideri ca motivatia sau cerinta unui utilizator ar putea fi destul de diferita de a altui utilizator.
Cream Uses Cases si documentam procesul navigarii utilizatorului pentru a identifica sarcinile critice pe care trebuie sa le faca anumiti utilizatori.

Project management pentru web development

Vom gestiona intalnirile initiale cu persoanele relevante, vom compila concluziile in conformitate cu strategia și vom examina dezvoltarea pana la implementarea finala, rezultand un sistem puternic si personalizat pentru organizatia ta.
Putem folosi diferite metodologii de project managament, in functie de tipul de proiect si de cerinsele tale, precum Waterfall si Agile-Scrum.

Performance-Based Marketing

In campaniile de online marketing cuvantul cheie pentru noi este “performanta”, indicatorii cei mai importanti fiind vanzarile online si lead-urile generate. Avem in portofoliu peste 610 campanii gestionate si peste 260 de audituri, expertiza echipei noastre acoperind instrumente de PPC marketing variate. Anual generam peste 98.000 de conversii pentru clientii nostri, atat din campanii locale, cat si internationale, in tari precum Australia, SUA, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Croatia sau Polonia.


Google AdWords Search & Display, Google Analytics, Retargeting, YouTube Ads, LinkedIn Ads, Facebook Ads, Adult Network Ads

Case Study

 

+


 

Case Study

 

+


 

Case Study

 

+


 

Books Express


Visit Project

In campania Books Express, prin folosirea unor componente precum Dynamic Search Ads, Dynamic Remarketing si o restructurare a campaniilor AdWords am obtinut » Costul pe achizitie < 10€ » Rata de conversie medie de 1%, in unele luni chiar depasind aceasta valoare » Cost pe achizitie de 2.3x mai mic in Remarketing dinamic vs, Remarketing-ul clasic
Citeste intreg studiul de caz accesand link-ul »Visit Project«

Screen-Shot-2015-12-29-at-15.09.05dyn-rmkt

MIDOCAR


Visit Project

Punand in practica o strategie de online marketing multi-canal, pentru campania “50 Golfuri”, ce avea ca obiectiv lichidarea unui stoc de 50 de autoturisme Volkswagen, am generat in total aproximativ 1.000 de lead-uri in doar o luna si jumatate. Peste 70% din lead-uri au provenit din campaniile Facebook Ads & Facebook Retargeting, iar costul pe lead a fost de 2-3x mai mic decat costul obisnuit din industria auto.
Citeste intreg studiul de caz accesand link-ul »Visit Project«

Screen Shot 2016-03-17 at 14.21.38Screen-Shot-2015-03-30-at-16.41.19

Volvo, Primus Auto


Visit Project

Pentru dealerul Volvo, Primus Auto, din Bucuresti am creat un landing page cu obiectiv de a genera lead-uri pentru XC60, precum si seturi de bannere pentru campanii Google AdWords, in diverse stadii ale campaniei. Pentru a atrage trafic pe landing page cu interes de achizitie, am folosit instrumente de PPC marketing precum: Google AdWords Search, Google AdWords Display (+ YouTube banner ads) si Google Remarketing.

volvo project

Case Study

 

+


 

Design Bannere

 

+


 

Design Bannere

 

+


 

Barrier


Visit Project

BARRIER a inregistrat o crestere de 30% a vanzarilor in perioada post-campanie, versus aceeasi perioada a anului anterior. Generarea de lead-uri din online a contribuit in mod activ la cresterea vanzarilor. Google Search a adus 33.8%, iar Google Display 25.9% din lead-urile totale inregistrate in decurs de 15 luni de campanie.
Citeste intreg studiul de caz accesand link-ul »Visit Project«

Biocorner

IdeallOptimizarea Ratei de Conversie

Clientii nostri ne aleg pentru ca economisim timp si pentru ca, datorita plusului de performanta adus, costurile de management sunt aproape 0. In Romania suntem prima agentie de online marketing certificata pentru proiecte de optimizarea ratei de conversie si A/B testing prin instrumentul Convert.com. Acest instrument te ajuta sa gasesti varianta castigatoare de text, vizual, video si design de website care iti poate dubla sau chiar tripla numarul de clienti achizitionati din online, fara a-ti creste bugetul media.


Consultanta, Landing Page Optimization, Gestionare proiecte de A/B Testing

Studiu de caz: O schimbare minora a crescut rata de conversie cu 133%.

Un client din e-commerce ne-a cerut ajutorul pentru a implementa pe website o solutie pentru a mari valoarea cosului de cumparaturi.
Rata de conversie initiala (la upsell) era de 3.53%, iar prin A/B testing am reusit sa o crestem pana la 8.25%.

Screen-Shot-2013-10-02-at-3.25.57-PM (1)

 

Web Design & Development

Pornind de la obiectivele afacerii tale, cream cu indemanare website-uri care sa indemne utilizatorii la actiune si sa le ofere o experienta optima de navigare. Suntem mereu la curent cu toate noutatile si studiile din zona de usability, conversion rate optimization si web design, pentru a putea dezvolta website-uri si landing page-uri ce livreaza rezultate vizibile.


Landing Page

+

Landing Page

+

Landing Page

+

Autoklass | smart
CardioClinic

Devodrome


Visit Project

Landing Page

+

Landing Page

+

Landing Page

+

Ecobat


Visit Project

Lindab – Systemline


Visit Project

Lindab – Sistem Ventilatii


Visit Project

Dezvoltare Website

+

Dezvoltare Website

+

Dezvoltare Website

+

Fashion TV Romania


Visit Project

Intra in lumea modei si paseste pe catwalk! Fa cunostinta cu designerii, cu modelele si aplauda castigatorii. Pentru Fashion TV am dezvoltat un CMS personalizat pentru stiri, management de continut, postari de job-uri si multe altele. Tehnologii utilizate: PHP, MySQL, HTML, CSS.

Orange


Visit Project

Am dezvoltat un sistem personalizat de management de continut, bazat pe specificatii detaliate primite de la client, pentru Universal Music Romania. CMS-ul a fost construit pentru a interactiona cu diverse tipuri de servicii externe, oferind utilizatorilor o gama larga de posibilitati de interactiune. Tehnologii utilizate: AJAX, PhP, MySQL, HTML, CSS, Cutom APIs.

CellcareBrand Identity

O identitate puternica este punctul de plecare al oricarui brand de succes. Prin imagini unice si limbaj expresiv, punem bazele unei identitati de brand care sa reflecte pozitionare, viziunea, obiectivele si filosofia afacerii tale. Punem bazele unui manual de brand care sa contina standarde de lucru pentru orice elemente grafice, fie ca tin de print, fie ca tin de online, pentru a comunica in mod consistent imaginea brand-ului indiferent de canal.


Download Client Work Sheet

Brand Identity

+

Brand Identity

+

Brand Identity

+

LemoSilhouette

Simartis

Effecta