Afla care sunt cele
7 pacate capitale ale
promovarii Google
GHID GRATUIT

Today's

Citind ghidul nostru, vei afla:

Vei afla 7 secrete despre Google Google Ads pe care Today`s Agency le-a descoperit dupa ani de cercetare si sute de mii de euro investitii.

Beneficii

 
Custom ImageCustom Image

Click-urile te costa prea mult? Inca mai poti scoate profituri mai mari decat ale concurentilor – daca intelegi <strong>strategia corecta</strong>

Custom ImageCustom Image

Cand e OK sa pierzi bani cu Google Ads. Desi pare ciudat – e reteta prin care o firma scoate</p><hr><hr><p> de dolari pe an (studiu de caz)

Custom ImageCustom Image

Ai click-uri dar nu ai cumparatori? Probabil procesul de vanzare nu este optimizat. Descopera 5 intrebari care te vor ajuta sa-ti cresti numarul de clienti noi – garantat!

Custom ImageCustom Image

Concurentii tai nu au nici o sansa daca pui in aplicare strategia din ghidul nostru (in timp ce ei arunca bani pe fereastra… tu iti cresti incasarile de la o zi la alta!)

Custom ImageCustom Image

De ce anumite imbunatiri aduse campaniei pot de fapt sa-ti scada vanzarile (putini inteleg de ce se intampla asta… insa cei care o fac profita masiv)

Custom ImageCustom Image

Cum sa iti dublezi numarul de clienti noi – fara studii de piata si fara sa cresti costurile…

Ce spun clienții despre noi

Laura Plugaru | Specialist Comunicare si PR, MIDOCAR
În trei săptămâni, Today's a generat aproximativ 1.000 de clienți potențiali pentru departamentul de mașini second hand al MIDOCAR, care este, conform calculelor noastre, cea mai performantă campanie media Das WeltAuto din 2014.
Florin Marin | Managing Partner la Salon du Mariage
Mi-a plăcut să lucrez cu Today's încă de la început pentru că aveau o strategie bazată nu doar pe atragerea cât mai multor clienți, ci și pe o strategie bazată pe reducerea costurilor.
Ray Grigoriu | Finance & Strategy la BacaniaTei.ro
Cu ajutorul Today's am avut curajul să încercăm o campanie Google Ads și spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienți noi, ceea ce ne-a stimulat foarte mult afacerea și a contribuit la recomandări ulterioare.

Cine suntem noi

Schimbăm viața unei afaceri!

Ti-ar placea sa lucrezi cu o agentie specializata in marketing online, cu reputatie dovedita in furnizarea de rezultate vizibile?

Avem o experiență de 16 ani, timp în care am lucrat atât pe piața internă, cât și pe cea internațională în peste 480 de proiecte și am câștigat statutul de agenție Google Premier Partner, clasată în top 5 din România. În plus, suntem prima agenție locală certificată Convert.com, un instrument folosit în optimizarea ratei de conversi

Suntem o echipa specializata in generarea de trafic platit din campanii de marketing online, implementarea canalelor de conversie si optimizarea ratei de conversie.

Descarcă ghidul acum

Your subscription could not be saved. Please try again.
We've sent a confirmation email to your account for you to confirm your subscription.